SUNDAY PLANS

janni-deler-sunday-plansL1000915
janni-deler-sunday-plansL1000902
janni-deler-sunday-plansL1000935
janni-deler-sunday-plansL1000908
janni-deler-sunday-plansL1000927
janni-deler-sunday-plansL1000929

Plans for the day – beach! We live in the building above!

Good morgon! Idag är det knallblå himmel och varmt ute, så det blir stranden och förhoppningsvis en liten bränna i slutet av dagen. ;-) Det kommer däremot vara lite mer folk på stranden idag, på söndagar känns det som hela Monaco vaknar till liv och hänger med familjen. Lite mysigt ändå, man förstår att typ allt är stängt här på söndagar och det är en dag då man är ledig. Ska försöka hitta orken till ett träningspass innan det, det kommer vara varmt men det kommer också vara så skönt efteråt – som alltid. :-) Det har varit underbart att vara här och leva ett “normalt” liv ett tag, få lite rutiner så som träning, laga mat hemma, städa och fixa. Låter kanske tråkigt för vissa men för mig och Jon som lever ett ganska konstigt liv där man alltid är påväg någonstans är det lyx. Åker tillbaka till Paris på onsdag så innan det ska jag njuta av mina nya rutiner, haha! Puss hjärtan, ha en fantastisk söndag <3

//Goood morning! Today there’s blue sky and hot outside, so we’re going to the beach and hopefully we’ll have a tan in the end of the day. ;-) There will be a lot more people on the beach today though, on sundays it feels like entire Monaco comes back to life and everyone hangs out with their family. Pretty cozy actually, you understand that almost everything is closed here on sundays and it’s a day off. Gonna try to find the energy for a workout before that, it will be hot but it will also feel so good afterwards – as always. :-) It’s really been great to be here and to live a “normal” life for a while, get some routines when it comes to training, cooking food at home, clean and organize. Maybe sounds boring for some people but for me and Jon who lives a pretty weird life when you’re always on the go somewhere we appreciate it. Will go back to Paris on wednesday so before that I’m gonna enjoy my new routines, haha! Hugs loves, have an amazing sunday <3

11 reaktioner på “SUNDAY PLANS”

 • Louise says:

  Vilka härliga bilder!
  In och kika på min blogg för att se härliga bilder från Hawaii:D

 • Angelique says:

  Men ååh, låter och ser såå härligt ut! ?

 • Wilma says:

  Blir riktigt avundsjuk hur du har det! Så fint

  Kika gärna in på min blogg
  Nouw.com/wlindholm

 • Johanna says:

  Så härliga bilder! Ser verkligen ljuvligt ut! :)

 • Erica says:

  Om det var nån man skulle byta liv med så skulle jag lätt valt dig! Haha ??? Älskar typ allt i ditt liv! ?? Du har en grymt bra blogg och jag blir alltid så inspirerad av att läsa den ? Får man fråga om du och Jon är kompisar med Andreas Mikkelsen och Margrethe? ? Kram och hoppas att du får en fortsatt fin söndag! ?

  • janni says:

   Men sötnos, tack haha! <3 JA, vad sjukt att du frågade det när jag precis skrev om det! Underbara människor :D Kram!

 • Lina says:

  Gud så härligt!!

 • Elin says:

  Hej fina du! Vilket härligt liv du har där i Monaco!☀️ Själv är jag mitt uppe i nationella prov vilket tar mycket energi från mig…? Meen, snart är det sommar och sol och lugnt igen! Jag bara undrar var dina rosa skor som man skymtar på en av bilderna kommer ifrån! Vore supersnällt om jag fick veta det då de var väldigt fina? Kram kram

  • janni says:

   Hej söta! Lycka till, det kommer gå super! :D Skorna är från Primark, köpte de förra sommaren tyvärr… :-( Kram!

 • Jonathan says:

  Hej! ça fait un peu cité quand même, cage à poules, squat de gitans. Sinon j’adooore la jupe en cuir de Janni ! :)
  J.

Leave a Reply

Your email address will not be published.