AFTER BEACH

janni-deler-after-beachDSC_2651
janni-deler-after-beachDSC_2654
janni-deler-after-beachDSC_2629 copy
janni-deler-after-beachDSC_2655

Quay Australia glasses/ Amore & Sorvete bikini (old)/ Na-kd dress

Dagens look, och det är sant. Sommaren kom på en dag här, stekhett i solen så vi la oss på stranden en timme efter träningen. Kan för övrigt inte gå, det blir bara värre… Haha! Mötte upp Rami, Hanna, Emelie med gänget från Gina Tricot efter det. Dom har plåtat en kampanj i Nice men kom till Monaco över dagen, så jag visade mitt favoritställe för lunch. På stranden, såklart! ;-) Vi satt där och drack kaffe ett bra tag efter maten och sen fick dom komma upp och se lägenheten, kul att Rampan fick se hur vi bor här! Efter det blev det lite balkong-häng innan middagen, tror inte ni förstår hur glad jag är över den söta palmen vi har här. Även om det finns stora palmer utanför dörren är det lite mysigt att ha en egen. /Palmnörden nummer 1. Nu ska jag stänga ner datorn och hänga med min älskling, hörs imorgon <3 Lots of loove!

//Today’s look, and it’s true. Summer came here in one day, so hot today in the sun so we went to the beach for an hour after training. Can’t walk still, it just keeps getting worse… Haha! Met up with Rami, Hanna, Emelie and the crew from Gina Tricot after that. They’ve been in Nice for a campaign shoot but came over to Monaco for the day, so I showed them my favorite spot for lunch. On the beach, of course! ;-) We sat there and had coffee for a long time after the food and then I showed them the apartment, fun to show Rampan how we live here! After that I hung out on the balcony before dinner, don’t think you understand how glad I am for the little cute palm we have here. Even if there’s big palm trees outside the door it’s pretty cozy to have my own. /Palm nerd number 1. Time to shut down my computer and spend time with my love, talk tomorrow <3 Lots of loove!

15 reaktioner på “AFTER BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.