HAIR OBSESSION

janni-deler-hair-obsession-elvitalDSC_2514
janni-deler-hair-obsession-elvitalL1050097 copy
janni-deler-hair-obsession-elvitalDSC_2515

Hair hair hair – I’ve been trying this pink set from Lóréal. /In collaboration with L’oréal Paris.

Jag bestämde mig ju för att spara mitt långa hår, och troligtvis klippa page efter sommaren. Nu är jag glad för det när man fått hänga lite på stranden, då vill jag ha mitt långa. :-) Ni är ganska många som frågar om vilka produkter jag använder för håret, och ska jag vara helt ärlig så använder jag olika hela tiden. När jag reser omkring blir det svårt att hålla sig till ett, då brukar jag köra på det som finns på hotellet. Det är ganska kul att se vilken skillnad olika schampon gör, hur håret känns och hur länge det känns fräscht. Nu har jag ett samarbete med L’oréal Paris och har fått testa deras Elvital schampoo och balsam “high shine” som ska ge håret mer glans. Jag har varit på stranden, haft håret i en knopp osv och jag tycker håret känns fräscht länge! Det luktar väldigt gott också vilket är viktigt för mig, sen är det såklart ett plus att flaskan är rosa och fin. ;-) Hur är ni, håller ni er till samma märke eller byter ni ofta hårprodukter? Puss <3

//I decided to keep my hair long as you know, and I’ll probably cut it to a bob after the summer. I’m glad for that now when I’ve gotten to spend some time on the beach, then I want it long. :-) Many of you asks about what products I use for my hair, and to be completely honest I use different all the time. When I travel around it’s hard to stick to one brand, then I usually go for the ones that’s in the hotel room. It’s pretty fun to see the difference between shampoos, how the hair feels and how long it’s fresh. Now I have a collab with L’oréal Paris and I’ve gotten to try their Elvital schampoo and conditioner “high shine” that will give your hair more shine. I’ve been to the beach, had my hair in a bun etc and I think the hair feels fresh for long! It smells really good too which is important to me, then of course it’s a plus that the bottle is pink and nice. ;-) How are you guys, do you stick to the same brand or do you change your hair products often? Hugs <3

12 reaktioner på “HAIR OBSESSION”

 • Marie says:

  Den rosa är också min favo! Har använt den hur länge som helst -och håller mig dig! Doftar sååå gott! Älskar ditt hår! Kramis

 • Wilma says:

  Jag brukar oftast hålla mig till samma men ibland kan det ändras.
  Håller med dig helt att det schampot och balsamet luktar så himla gott!

  • janni says:

   Ja, man hittar nya favoriter ibland! :-) Här hemma har jag samma tills det tar slut, sen brukar jag prova något nytt! Kram <3

 • Sanna says:

  Åh! Tack för påminnelsen, måste åka och köpa nytt schampoo!
  Använder Maria Nila’s schampoo och inpackning (använder inte balsam sen jag blev korthårig, behövs inte – så skönt!). Veganska produkter som dessutom gör underverk för håret! :D

  • janni says:

   Låter bra! :D Haha, skönt!! Jag måste ha balsam… Och inpackning en gång i veckan! ;-) Kram!

 • Lovisa says:

  Så bra tips!! :)

 • Maria says:

  Loreal testar väl på djur… :( Visserligen är djurtestar nu förbjudna inom EU men de har ju redan testat sina ingredienser på djur. Inte okej. Sen är billigt shampo dåligt för håret pga sulfater och silikoner. Hoppas du fick bra betalt för det här Janni och att du egentligen använder något annat.
  Jag använder Giovanni, ett jättebra ekologisk märke.

  • janni says:

   Hej fina! Nej, det håller jag med om att det inte är okej. Ang billigt/dyrt tycker jag inte att det spelar så stor roll, därför kul att prova olika märken i olika prisklasser. :-) Jag har använt detta ett tag nu, annars skulle jag inte skriva om det. Bara för att det är ett samarbete betyder det inte att jag ljuger, det hoppas jag att ni vet. :-) Får kolla upp Giovanni också, tack för tips! Kram!

 • Efter jag såg det här inlägget så o åkte jag o köpte en flaska! Luktar sååå gott!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.