GREENS

janni-deler-green-breakfastDSC_2658
janni-deler-green-breakfastDSC_2662 copy
janni-deler-green-breakfastDSC_2666

Super green breakfast this morning!

God morgon babes! Jag är fast i smoothie-träsket, helt hooked. Har gjort olika smoothies varje morgon och imorse gick vi förbi en liten “marknad” som är varje dag med massa frukt och grönsaker. Jag shoppade lite spenat, banan och kiwi och gjorde en smoothie. La i Fitnessgurus “green boost” (här!) för lite extra grönt. :-) Ska ut och resa imorgon så lika bra att fylla kroppen med nyttigheter! I smoothien hade jag en näve spenat, en halv banan, 1,5 dl fryst mango/ananas, vatten och en tsk grönt pulver. Blev så god med lite kokos och hallon på toppen! Nu är jag redo för jobb – sen stranden en sväng så jag får sista solstrålarna innan Paris imorgon. Hoppas ni får en underbar dag och att ni fått i er en god frulle, puss <3

//Good morning babes! I’m hooked on smoothies lately, obsessed. I’ve done different smoothies every morning and this morning we walked by a little “market” they have here every day with lots of fruit and vegetables. I bought some spinach, bananas and kiwi and made a smoothie. Added Fitnessgurus “green boost” (here!) for some extra greens. :-) I’m about to fly from here tomorrow so it’s good to add some vitamins to the body! In the smoothie I had a handful of spinach, half a banana, 1,5 dl frozen mango/pineapple, water and one tbs green powder. Was so tasty with some coconut and raspberries on top! Now I’m ready to get some work out of the way – then the beach to get the last bit of sun before Paris tomorrow. Hope you guys will have a great day and that you had a tasty breakfast, hugs <3

In collaboration with Fitnessguru.

8 reaktioner på “GREENS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.