MATSUHISA GRAND OPENING

janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2732
janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2746
janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2758
janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2773
janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2759
janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2778
janni-deler-matsuhisa-parisDSC_2781

Cheering with Sake to the opening of Matsuhisa <3 Wearing Gina Tricot top, Zara pants, Chanel bag, Guiseppe Zanotti shoes

Gårdagens invigning, det var otroligt fint uppstyrt! Ingången var täckt i blommor, trummor, fina dekorationer och såklart väldigt god mat. :-) Vi minglade runt ett tag och sedan var det dags för själva invigningen, Nobu Matsuhisa himself var med och slog hål på sake-lådan (vet inte vad det kallas?). När den var öppen fick alla på festen lite sake ur den och så skålade vi, väldigt kul grej! Superhärlig kväll, tack så mycket Le Royal Monceau och Matsuhisa för inbjudan! <3 Jag kommer tillbaka! Är inte klar med Paris ännu, så den här helgen blir det shopping, god mat och opera med massa tjejer. Känner på mig att vi kommer ha väääldigt roligt! ;-) Puss hjärtan, ha en underbar fredagkväll!

//Yesterday’s opening, it was so beautiful! The entrance was filled with flowers, drums, beautiful decorations and of course amazing food. :-) We mingled around for a while and then it was time for the opening ceremony, Nobu Matsuhisa himself was there and cracked the sake-box (don’t know what it’s called?). When it was open everyone at the party got some sake from it and then we cheered, such a fun thing! Had a great night, thanks a lot Le Royal Monceau and Matsuhisa for inviting me! <3 I’ll be back! I’m not done with Paris yet, so this weekend will be all about shopping, good food and opera with lots of girls. I have a feeling we’ll have looots of fun! ;-) Hugs babes, have a great friday night!

19 reaktioner på “MATSUHISA GRAND OPENING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.