MATCHY PINK

janni-deler-matching-pinkDSC_2882
janni-deler-matching-pinkDSC_2869
janni-deler-matching-pinkDSC_2884
janni-deler-matching-pinkDSC_2866

Nly by Lisa hat (here!) -adlink/ Quay Australia glasses/ Blazer from Spain (old)/ Anine Bing shirt/ Sandra Hauge pants (here!)/ Celine bag/ Jim Rickey shoes 

Good morgon babes! Hur mår ni idag? :D Vi har precis käkat långfrulle alla tjejer och vi har det supermysigt. Grymt gäng som är här, älskar när man blandar massa personer som vanligtvis inte brukar umgås. :-) Igår var vi på balett och det var väldigt vackert, jag har ju som sagt dansat balett i många år så det var kul att se. Jag kommer troligtvis inte göra det igen då det var lite för långt för min smak, men kul att ha sett det iallafall! Efter det blev det middag och häng, så vi sov ganska gott inatt. Min look för dagen var väldigt rosa, tänkte inte på att jag matchade så mycket tills jag var påklädd och klar. Älskar ju att matcha, och speciellt rosa haha! Det är ostadigt väder här i Paris, verkar som det är så den här perioden på året. Blå himmel blandat med spöregn, så man får försöka tajma in solen helt enkelt. Nu blir det en sväng på stan, vi ska satsa på någon mysig lunch tillsammans också. Hörs sen, puss! <3

//Goood morning babes! How are you guys today? :D We just had a long breakfast all girls together and we have such a great time. Amazing group of girls here, love when you mix lots of different persons that usually don’t hang out. :-) Yesterday we went to the ballet and it was so beautiful, as I’ve mentioned I did ballet for lots of years so it was fun to see. I will probably not go to it again since it was a bit too long for me, but fun to have seen it anyway! After that we had dinner and hung out, so we slept pretty good. My look for the day was very pink, didn’t think of matching this much until I was dressed and ready. Love to match, and especially pink haha! The weather in Paris is very unstable, seems like it is like that this period of the year. Blue sky mixed with heavy rain, so you have to time the sun. Now we’re about to walk around town, we’ll try to find a cozy lunch place later. Talk later, hugs! <3

13 reaktioner på “MATCHY PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.