GIRL TIME

janni-deler-girl-time-parisDSC_2808
janni-deler-girl-time-parisDSC_2813
janni-deler-girl-time-parisDSC_2821
janni-deler-girl-time-parisDSC_2828
janni-deler-girl-time-parisDSC_2837
janni-deler-girl-time-parisDSC_2838
janni-deler-girl-time-parisDSC_2843

Girl time in Paris – long lunch and coffee breaks <3

Första dagen med gänget i Parre! Jag kallar Paris för Parre, om någon undrar. ;-) Vi strosade runt på stan, käkade en god lunch på Pershing Hall och sen stannade vi och drack kaffe. Några drack lite bubbel också men jag drack kaffe som om det inte fanns en morgondag. Har druckit otroligt mycket kaffe senaste tiden, får liksom inte nog så måste köra någon detox snart… Haha! Superkul att hänga lite med Margaux igen, vi delar rum och vi har inte hängt på evigheter. Vi dansade ihop i 2-3 år så då träffades vi 3 dagar i veckan, så vi kör lite balett och dans-moves innan vi sover. ;-) Nä, inte riktigt men sjukt kul att hänga igen! Ikväll ska vi äta middag på någon fin restaurang och sen blir det en liten utgång. Känns som evigheter sedan sist jag var på nattklubb så får se hur länge jag håller ut. Vaknar ju alltid så tidigt, det som är negativt när man är morgonmänniska haha! Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//First day in Parre with the team! I call Paris for Parre, if anyone is wondering. ;-) We walked around town, had a nice lunch at Pershing Hall and then we stopped for coffee. Some of the girls had some bubbles too but I had coffee like there was no tomorrow. Been drinking so much coffee lately, it’s like I can’t get enough so I think I have to do some kind of detox soon… Haha! It’s so fun to hang out with Margaux again, we share room here and we haven’t been hanging out in ages. We danced together for 2-3 years and back then we saw each other 3 times a week, so we’re doing some ballet and dance moves before we go to sleep here. ;-) Naah, not really but so fun to hang out again! Tonight we’re having dinner at a nice restaurant and then we’re going out. Feels like ages ago since I was at a night club so we’ll see how long I will make it. Always wake up so early, the bad thing about being a morning person haha! Hope you guys will have a great saturday and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “GIRL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.