CASUAL SUNDAY

janni-deler-casual-sundayDSC_3120
janni-deler-casual-sundayDSC_3145
janni-deler-casual-sundayDSC_3191 copy
janni-deler-casual-sundayDSC_3171

RayBan glasses/ Gina Tricot shirt/ Levis jeans/ Céline bag/ Jennie-Ellen shoes

God morgon babes! Söndag och sista timmarna i Paris, vi var ju ute igår och flängde runt på nattklubbar. Hade SJUKT kul på första stället, vi åt middag och sen dansade vi oss svettiga i några timmar. Musiken var en sån härlig mix av gamla hits, nya låtar och allt man kan tänka sig. Efter några timmar gick vi vidare till en annan klubb, men där var musiken så dålig så vi gick hem. Riktigt bra kväll iallafall, kul att dansa till grym musik med ett stort tjejgäng! Vaknade såklart tidigt och känner mig redo för att gå ut och suga in det sista av Paris, äta någon crepe och bara strosa. :-) Hade på mig looken ovan igår men det hade varit den perfekta söndags-looken. Hörs lite senare hjärtan, puss och kram <3

//Good morning babes! Sunday and our last hours in Paris, we went out partying last night. Had SO much fun at the first place, we had dinner and then we danced like crazy for a few hours. It was the best mix of music with old hits, new songs and everything you can imagine. After a few hours we went to another club, but the music was so bad so we went home. Such a great night though, fun to dance to great music with a big group of girls! I woke up early of course and I feel ready to go out and soak in the last bit of Paris, have a crepe and just stroll. :-) Wore the look above yesterday but it would be the perfect sunday look. Talk later loves, kisses and hugs <3

17 reaktioner på “CASUAL SUNDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.