Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | April 17, 2016

L’AVENUE

janni-deler-lavenue-parisIMG_9118 janni-deler-lavenue-parisDSC_3198 janni-deler-lavenue-parisIMG_9123 janni-deler-lavenue-parisDSC_3197 copy janni-deler-lavenue-parisIMG_9125

Drinks and snacks at L’Avenue – a really good spot for people watching!

Igår hade vi en skön strosa-runt dag, lite shopping och god mat/drinkar. Vi åt lunch på Miss Kô och efter det gick vi i butiker. Solen kom fram så vi satte oss på L’Avenue och tog en varsin drink, riktigt mysigt ställe! Maten såg god ut också, så är man sugen på en fin lunch är det ett hett tips. :-) Vi har verkligen haft alla möjliga årstider de här dagarna, och allt på samma dag dessutom. Blå himmel, spöregn, blåst och sen blå himmel igen. Vädret har inte spelat så stor roll däremot, det har varit en underbar resa! Vi har varit här med Dasha och Maxinnes företag Helium Studios, dom jobbar med DeoDoc som vi har fått lära oss en del om. Ska berätta mer om det sen tänkte jag! Nu ska jag till flygplatsen, buhuu… Puss! <3

//We had such a nice stroll-around day yesterday, some shopping and good food/drinks. We had lunch at Miss Kô and after that we walked around in stores. The sun came out so we sat down at L’Avenue and had a drink, such a cozy place! The food looked really nice too, so if you feel like a nice lunch it’s a great tip. :-) We’ve had all the different seasons weather wise these days, and everything on the same day. Blue sky, pouring rain, wind and then blue sky again. The weather haven’t been so important though, it’s been a great trip! We’ve been here together with Dasha and Maxinne’s company Helium Studios, they work with DeoDoc that we’ve gotten to know more about. Will tell you more about that later on! Time to go to the airport, buhuu… Hugs! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “L’AVENUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks like the perfect spot for some cold drinks :)
  Enjoy your time there!

  xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

  Reply
 • Jag träffade blondinbella igår i meatpacking, läs mer på bloggen!

  http://Erikalindgren.com

  Reply
 • Vilka härliga bilder! :D

  http://www.fbyelin.se
  http://www.fbyelin.se

  Reply
 • Gud så härliga bilder! Kram

  Reply
 • Hej, var är din läderjacka ifrån? Supersnygg :-)

  Reply
 • Från LXLS :-) Kram!

  Reply
 • It looks like you were having a lovely time :) X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej Janni! Skulle inte du någon gång kunna göra ett inlägg där du berättar lite hur du gör när du redigerar dinabilder? Om du tänker på något speciellt eller bara går på känsla? Och lite om hur du brukar tänka med ljuset när du fotograferar? Om du har några speciella regler eller om du bara går på känsa där också? Jag inspireras verkligen av dina bilder och hur du alltid kombinerar snygga färger och omgivningar med dina outfits! Plus att du alltid lyckas få till det där perfekta ljuset! Skulle verkligen uppskatta om du kunde ge några tips på hur du brukar tänka.:) Kramar!!

  Reply
 • Åh det är ju så svårt, jag går bara på känsla och det är otroligt olika beroende på ljus… Man får liksom prova sig fram och lära sig! :-) TACK för fina ord, gör mig otroligt glad. För 2 år sedan visste jag knappt vad en kamera var, så jag lovar att alla kan lära sig. ;-) Kram!

  Reply