L’AVENUE

janni-deler-lavenue-parisIMG_9118
janni-deler-lavenue-parisDSC_3198
janni-deler-lavenue-parisIMG_9123
janni-deler-lavenue-parisDSC_3197 copy
janni-deler-lavenue-parisIMG_9125

Drinks and snacks at L’Avenue – a really good spot for people watching!

Igår hade vi en skön strosa-runt dag, lite shopping och god mat/drinkar. Vi åt lunch på Miss Kô och efter det gick vi i butiker. Solen kom fram så vi satte oss på L’Avenue och tog en varsin drink, riktigt mysigt ställe! Maten såg god ut också, så är man sugen på en fin lunch är det ett hett tips. :-) Vi har verkligen haft alla möjliga årstider de här dagarna, och allt på samma dag dessutom. Blå himmel, spöregn, blåst och sen blå himmel igen. Vädret har inte spelat så stor roll däremot, det har varit en underbar resa! Vi har varit här med Dasha och Maxinnes företag Helium Studios, dom jobbar med DeoDoc som vi har fått lära oss en del om. Ska berätta mer om det sen tänkte jag! Nu ska jag till flygplatsen, buhuu… Puss! <3

//We had such a nice stroll-around day yesterday, some shopping and good food/drinks. We had lunch at Miss Kô and after that we walked around in stores. The sun came out so we sat down at L’Avenue and had a drink, such a cozy place! The food looked really nice too, so if you feel like a nice lunch it’s a great tip. :-) We’ve had all the different seasons weather wise these days, and everything on the same day. Blue sky, pouring rain, wind and then blue sky again. The weather haven’t been so important though, it’s been a great trip! We’ve been here together with Dasha and Maxinne’s company Helium Studios, they work with DeoDoc that we’ve gotten to know more about. Will tell you more about that later on! Time to go to the airport, buhuu… Hugs! <3

9 reaktioner på “L’AVENUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.