LOVEYEWEAR CLUBROUND

janni-deler-loveeyewear-rayban8S0A8459-Redigera
janni-deler-loveeyewear-rayban8S0A8471-Redigera
janni-deler-loveeyewear-rayban8S0A8480-Redigera
janni-deler-loveeyewear-rayban8S0A8464-Redigera

RayBan glasses (here!)/ Weekday jacket/ Bubbleroom top and shoes/ Gina Tricot jeans

#loveyewearpassion

Dagens look, trodde nog att jag fortfarande strosade runt i Paris… Är ju på kontoret hela dagen så ville ändå känna mig lite fin i klackar. :-) Ni vet nog vid det här laget att jag är ett stort RayBan-fan, vet inte hur många jag har… Jag gör därför ett samarbete med Loveyewear just nu som fått in deras nya modell Clubround. Den funkar för både dam och herr och kommer enbart i en storlek men i sju olika färger. Runda brillor är ju lite festival, iallafall för mig, och nu kan ni tävla om två festivalbiljetter till Way Out West på deras hemsida HÄR! Är ni mer sugna på bara ett par brillor så använd koden “janni10” som ger er 10% rabatt på hela hemsidan. :-) Happy shopping och lycka till! Nu ska jag in på mitt sista möte, sen blir det middag med mamma! Puss <3

//Today’s look, guess I thought that I’m still walking around in Paris… I’m in the office all day so I wanted to feel a bit dressed up in heels. :-) Guessing you know that I’m a huge RayBan fan by now, don’t know how many pairs I have… Because of that I’m doing a collaboration with Loveyewear right now that have their new model Clubround. They work for both men and women and will only be available in one size but four different colors. Round shades feels very festival, at least for me, and now you can join a competition where you can win two tickets to Way Out West (a big festival in Sweden) on their website HERE! If you just feel like shopping glasses you can use the code “janni10” to get a 10% discount on their website. :-) Happy shopping and good luck! Now I’m heading in to my last meeting, after that I have dinner plans with my mom! Hugs <3

In collaboration with Loveyewear.se.

23 reaktioner på “LOVEYEWEAR CLUBROUND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.