BALCONY WITH A VIEW

janni-deler-balcony-parisDSC_3278
janni-deler-balcony-parisDSC_3267
janni-deler-balcony-parisDSC_3260 copy
janni-deler-balcony-parisIMG_9218

Our last night in Paris – cheering to the most magical sunset!

God morgon på er! Dessa bilder skulle kommit upp igår men när jag landat så landade jag i sängen typ direkt. Var så otroligt trött! Det spelar ju ingen roll när jag går och lägger mig, vaknar alltid tidigt så sena kvällar är lika med lite sömn. Tog igen det inatt iallafall så nu är jag fit for fight! Jag berättade väl om vår magiska balkong i helgen? Sista kvällen när vi skulle ut på middag så var det en helt otrolig solnedgång, vi såg ett orange/lila Paris framför oss och skålade på balkongen. TACK Paris för den här gången, nu har jag varit där två gånger på en månad och jag blir mer och mer kär i staden. <3 Nu är jag faktiskt i Stockholm i några dagar, har lite jobb att ta tag i och även hänga med familjen. Ska spendera hela dagen på kontoret och ikväll hoppas jag på mysmiddag med mamma! Hoppas ni får en härlig måndag så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning! These pictures was supposed to come up last night but after I landed I landed in bed straight away kinda. Was so tired! It doesn’t matter what time I go to bed, always wake up early so late nights equals lack of sleep. This night I got enough so now I’m fit for fight again! I told you guys about our magical balcony, right? Our last night before dinner the sunset was just insane, we saw an orange/purple Paris infront of us and cheered on the balcony. THANKS Paris for this time, been there twice in a month now and I just fall in love with that city more and more. <3 I’m actually in Stockholm now and for a few days, have some work that I have to do and also spend time with family. Will spend this day in the office and tonight I want to have a cozy dinner with my mom! Hope you guys will have a great monday and I’ll talk to you later, hugs! <3

27 reaktioner på “BALCONY WITH A VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.