GREEN LACE

janni-deler-green-lace-upDSC_2935
janni-deler-green-lace-upDSC_2970
janni-deler-green-lace-upDSC_2996
janni-deler-green-lace-upDSC_2950
janni-deler-green-lace-upDSC_2986
janni-deler-green-lace-upDSC_3012

Nly by Lisa dress (here!) -adlink/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes

En väldigt grön look från Parre, på den magiska balkongen… Alltså åh vad härlig den var! Hade på mig det här en kväll, har börjat ha mer och mer grönt på mig senaste tiden. Gillar det massor! :-) Nu har dagen vänt lite, gick och fikade/spanade in kläder och satt och snackade några timmar. Usch för dåliga dagar, jag är inte van haha! Sitter på kontoret igen och jobbar på ett tag, ska åka med min mamma från stan om någon timme så väntar på henne. Har bott hos henne senaste gångerna jag varit här, känns såklart lite konstigt att inte ha en egen lägenhet här längre men oj vad jag längtar hem till lägenheten i Monaco nu. Saknar den massor! :-) Hörs ikväll hjärtan, tack för era tips! PUSS!

//A very green look from Parre, on the magical balcony… Oh my it was amazing! Wore this one night, starting to wear green more and more lately. Like it a lot! :-) This day finally turned around, went for coffee, checked out some clothes and just talked for a few hours. Sucks with bad days, I’m not used to it haha! Back in the office again and will work some more, will go with my mom in an hour so I’m waiting for her. Been staying at her place the last times I’ve been here, feels pretty weird to not have my own apartment anymore but I really long back to our apartment in Monaco now. Miss it a lot! :-) Talk tonight loves, thanks for all your advices! HUGS!

24 reaktioner på “GREEN LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.