MORNINGS

janni-deler-morning-walkDSC_3649
janni-deler-morning-walkDSC_3645
janni-deler-morning-walkDSC_3654
janni-deler-morning-walkDSC_3657

Beautiful morning and breakfast <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni idag? Jag mår bra, vaknade och tog en promenad med mamma och Leo. <3 Vill SÅ gärna ha en hund alltså, men jag vet att det inte skulle funka just nu. Det skulle mer vara taskigt mot hunden eftersom jag reser så mycket… Får se fram emot det när jag inte reser så mycket längre, det är ju så otroligt mysigt. :-) Vi tog en skön promenad i solen, underbart väder minus att det blåser massor. Vi ska köra jobb-race nu på morgonen (jag och mamma) och efter det ska vi äntligen träffa min syster som kommer till Stockholm idag! Som jag längtar efter henne och lillan. <3 Hörs lite senare babes, puss och kram!

//Good morning loves! How are you today? I feel great, woke up and took a walk with my mom and Leo. <3 REALLY want to have a dog, but I know that it wouldn’t really work right now. It would be mean against the dog since I travel so much… Just have to look forward to later on in life when I won’t travel as much, it’s just so cozy with dogs. :-) We took a nice walk in the sun, the weather is amazing minus the wind. We will go for a work-session now (me and mom) and after that we’re finally meeting up with my sister who will arrive to Stockholm today! Oh I’ve missed her and the little one. <3 Talk later babes, kisses and hugs!

6 reaktioner på “MORNINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.