OFFICE

janni-deler-officeDSC_3614

At the office – things to do and plan!

Wow, den här morgonen sprang förbi mig! Kom till kontoret, fotade av lite jobb och sen var det helt plötsligt dags för lunch. Här är en liten del på kontoret och här brukar jag sitta när jag väl är i Stockholm. Vi har alltid lika kul här! Jag har dock en riktigt dålig dag idag, haha! Fråga mig inte varför, vaknade av mig själv vid 06 imorse och kunde inte somna om, tror jag har lite sömnbrist och allt känns bara jobbigt just idag. Brukar väldigt sällan ha såna dagar, så jag hoppas det går över snart. ;-) Om ni har några bra tips för såna dagar – let me know! Dags att hugga tag i mailen, puss babes <3

//Wow, this morning just flew by! Came to the office, took some pictures for work stuff and then it was time for lunch all of a sudden. Here’s a small part of the office and I spend a lot of time here when I’m in Stockholm. We always have so much fun here! Today I have a really bad day though, haha! Don’t ask me why, woke up by myself at 06 and couldn’t go back to sleep, think I need some more sleep and everything just feels like a pain in the ass today. It’s very rare that I have days like that, so I hope it will go away soon. ;-) If you guys have any good tips on what to do days like this – let me know! Time for email, hugs babes <3

23 reaktioner på “OFFICE”

 • Ida Johansson says:

  Hade en sån där dag igår, vet precis hur det känns! Mitt bästa tips: Unna dig en kväll utan jobb/saker du måste göra, stäng av/lägg ifrån dig mobilen, laga en maträtt som du är sugen på och kolla på din absoluta favoritfilm, gärna med snacks till! Eller unna dig något snyggt/något som du har velat ha länge! :-) Hoppas imorgon känns bättre! Kram

 • Ellen says:

  Jag tror nästan att man behöver ha såna dagar ibland för att avreagera sig lite! Det som funkar bäst för mig är att unna mig något gott, glass går alltid hem, och en skön film. “The secret life of Walter Mitty” är ett hett tips! Tända doftljus och en tidig kväll står också på listan, så känns det bättre imorgon. Kram!

  • janni says:

   Ja kanske, jag är inte van att ha det bara haha! Tack för tips, det känns bra idag! :-)<3

 • anna says:

  Hi Janni, Im just wondering how it works now when you’ve moved to Monaco. Where do you live in sweden now when you are there? do you still got your apartment or do you stay at your parents place?

  • janni says:

   I live at my moms place now, but I’ll probably go for hotel in the future. :-) She lives a bit out of town so it would be easier to be in the city. ;-) Xx

 • Emmie says:

  Promenad!! Rensa kroppen och bara låta tankarna komma och gå som de vill, sen tillbaka till vardagen. Till skillnad från övriga kommentarer så försöker jag att INTE unna mig något dessa dagar då risken är att det också blir nedstämt, iaf för mig funkar det så. Det jag unnar mig blir liksom inte “på riktigt” utan mer ett försök att muntra upp. Så promenad eller långa samtal med nära vänner och bara “det är en sån dag idag”. Det är mina bästa tips :)

 • ISA says:

  fina fina! blev nästan lite glad (?) att du också har those days. Och att du kan “erkänna” att du har dem. Jag är expert på detta, hehe. idag ska du ta en fika på egen hand. Ta med datorn, gå till något mysiga café och beställ en latte. Sitt sedan och INTE jobba utan scrolla runt bland inspirerande bloggar och bilder. Alternativt köp en härlig tidning och läs.

  Hehe, du kommer så inte följa mitt råd men kanske nån annan tar efter fika-terapin. Funkar även med vänner såklart, tänkte bara om folk jobbade kanske. Kram!

  • janni says:

   Hahaha, ja usch! Det händer inte ofta men fyfan vad tråkigt det är när det händer! Tack för tips, supergrymma! <3

 • L&a says:

  Love your office, looks like a perfect place for being productive!

  xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Isabelle says:

  Kan du inte visa lite bilder från när du var liten? Skulle vara så kul <3

 • Malin says:

  Var är koftan ifrån?? Den ser ju supermysig ut!

 • Elin Hansson says:

  Vilken härlig bild på dig på kontoret! :D Ja men så är det ibland!
  Hoppas du får en härlig tisdagskväll, kramar.

  http://www.fbyelin.se

 • Andrea says:

  Va kul att se bild från kontoret! Gud så snyggt det ser ut!

 • Sriwanna says:

  Jag brukar tänka att man ibland måste ha dåliga dagar för att uppskatta dom bra :) Kramas mycket Janni, det brukar hjälpa. Jag brukar även plocka fram mitt favorit magasin, koka en kopp te eller göra en smoothie, sitta ner i lugn och ro och bara vara.

  Stor kram till dig!

  Btw – löööve för din senapsgula kofta!

  • janni says:

   Ja, jag antar det! :-) Får sno en kram av dig om jag träffar dig någon gång, haha! Största kramen! <3

 • Kati says:

  Oh Janni, I really do love your shoes you’re wearing in this photo? Can you let me know where they are from please?

  Thanks so much.
  Puss, Katrin

 • Moa says:

  Hej janni!
  Jag måste bara fråga vart dina skor är ifrån? ? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.