JUMPSUIT

WW-20
WW-29
WW-16 copy
WW-27

Wearing Stone Cold Fox jumpsuit/ Photos by: Michaela Wissen

God morgon hjärtan! Fredag och fullt ös idag, åker till Monaco imorgon och det ska bli så skönt… Längtar tillbaka till lägenheten, stranden och alla mina kläder, haha! Har använt allt i väskan och inte hunnit tvätta. Vill bara glida runt i mysiga jumpsuits, helst ligga i sanden som bilderna ovan. ;-) Inte långt kvar nu! Snart ska jag iväg för att hålla i en liten frukost för några vänner, ska bli supermysigt att hänga med alla en stund innan jag drar igen! Efter det ska jag gasa direkt till flygplatsen och åka till Helsingfors för ett jobb. Fanns inga flyg till Monaco ikväll så får sova där inatt och åka imorgon, ni vet när man bara vill hem? Så känns det just nu men Helsingfors kanske blir kul, vi får se vad jag hittar på! :-) Nu måste jag packa det sista innan frukosten, hörs senare idag. Puss <3

//Good morning loves! Friday and full gas, will go back to Monaco tomorrow and I can’t wait… Longing back to the apartment, the beach and all my clothes, haha! I’ve used everything in my bag and didn’t have time to wash it. Just want to walk around in comfy jumpsuits, preferably on the beach like the pictures above. ;-) Not too long until I do! Will soon go for a breakfast I host for some friends, will be so nice to hang out with them for a while before I leave again! After that I’m heading straight to the airport to go to Helsinki for work. There wasn’t any flights to Monaco tonight so I have to sleep there and go tomorrow, you know when you just want to come home? That’s how I feel now but maybe I’ll have fun in Helsinki, we’ll see what I’ll be up to! :-) Time to pack up the last things before breakfast, talk later today. Hugs <3

17 reaktioner på “JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.