EXCLUSIVE

janni-deler-ginatricot-exclusiveDSC_3629

Checking out Gina Tricot’s exclusive collection (in stores today!).

Så, då är vi klara för dagen! Blev en riktigt lång dag men jag tror det blev grymt, då känns det alltid värt det. :-) Hade planerat att dra och träna efter men kraschade i soffan istället, ska laga lite middag nu och stanna här resten av kvällen. Träna får jag göra sen haha! Tidigare i veckan var jag förbi Gina Tricot för att spana in deras nya kollektion som släpps idag, jag kommer ihåg den från förra året som gick i lite rosa toner och jag älskade den. Som ni förstår gillar jag den här minst lika mycket, fokus på blått vilket jag tror ni vet att jag gillar lite smått. ;-) Väldigt fina och välgjorda plagg! Kul att hänga med Lisa och Vic också, precis hemkomna från Coachella och jag var inte alls avis haha! Nästa år ska jag dit, så är det bara. Nu skriker magen efter mat, puss mina fina! <3

//So, now we’re done for the day! Ended up to be a really long day but I think the result turned out great, it always feels worth it then. :-) Was planning to go to the gym after but I crashed in the sofa instead, will make some dinner now and stay here for the rest of the night. I can work out later haha! Earlier this week I went by Gina Tricot to check out their new collection that is out in stores today, I remember this from last year when it was in pink tones and I just loved it. As you probably understand I like this just as much, blue pieces which I guess you know that I like a bit. ;-) Very beautiful and well made pieces! Fun to hang out with Lisa and Vic too, they just got back from Coachella and I wasn’t jealous at all haha! Next year I’m going there, and that’s a fact. Now my body screams for food, hugs babes! <3

6 reaktioner på “EXCLUSIVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.