PHOTO SHOOT

janni-deler-photo-shootDSC_3728
janni-deler-IMG_0641 copy
janni-deler-photo-shootDSC_3731
janni-deler-photo-shootDSC_3737

BTS from today – shoot in Helsinki!

Touchdown Helsingfors! Hade en riktigt stressig morgon, fastnade (såklart) på frukosten så fick slänga mig i en taxi och åka och hämta upp mina väskor och direkt till flygplatsen. Planet blev lite försenat och jag var redan sen till plåtningen, men vi blev klara snabbt så det var skönt. :-) Man vänjer sig verkligen, jag älskar att garva och skämta men så fort kameran kommer framför ansiktet drar jag på mitt “work face”. Trodde jag inte för 3 år sedan, blev stressad så fort en kamera kom i min väg haha! Är här för ett till jobb för L’oréal, en produkt som jag tror ni kommer gilla. Säger till så fort det är klart, som alltid! :-) Nu ligger jag på hotellrummet, nyduschad i morgonrock och ska köra netflix hela kvällen. Åker till Monaco imorgon bitti and I can’t wait! Hoppas ni har en underbar fredagkväll så hörs vi imorgon, puss och kärlek <3

//Touchdown Helsinki! Had a really stressful morning, I ended up staying too long (of course) at breakfast so I had to rush myself in a cab and pick up my bags and then straight to the airport. My flight was delayed and I was already late for the shoot, but we nailed it quickly so that was nice. :-) You really get used to it, I love to laugh and make jokes but as soon as the camera is infront of me I change to my “work face”. Didn’t think that 3 years ago, I got stressed as soon as a camera came my way haha! I’m here for another job with L’oréal, a product I think you guys will like. I’ll tell you when it’s out, as always! :-) Now I’m in the hotel room, just had a shower and have my robe on, will go for netflix all night. Heading to Monaco tomorrow morning and I can’t wait! Hope you guys will have a great friday night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love <3

11 reaktioner på “PHOTO SHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.