Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:31 | April 22, 2016

PHOTO SHOOT

janni-deler-photo-shootDSC_3728 janni-deler-IMG_0641 copy janni-deler-photo-shootDSC_3731 janni-deler-photo-shootDSC_3737

BTS from today – shoot in Helsinki!

Touchdown Helsingfors! Hade en riktigt stressig morgon, fastnade (såklart) på frukosten så fick slänga mig i en taxi och åka och hämta upp mina väskor och direkt till flygplatsen. Planet blev lite försenat och jag var redan sen till plåtningen, men vi blev klara snabbt så det var skönt. :-) Man vänjer sig verkligen, jag älskar att garva och skämta men så fort kameran kommer framför ansiktet drar jag på mitt “work face”. Trodde jag inte för 3 år sedan, blev stressad så fort en kamera kom i min väg haha! Är här för ett till jobb för L’oréal, en produkt som jag tror ni kommer gilla. Säger till så fort det är klart, som alltid! :-) Nu ligger jag på hotellrummet, nyduschad i morgonrock och ska köra netflix hela kvällen. Åker till Monaco imorgon bitti and I can’t wait! Hoppas ni har en underbar fredagkväll så hörs vi imorgon, puss och kärlek <3

//Touchdown Helsinki! Had a really stressful morning, I ended up staying too long (of course) at breakfast so I had to rush myself in a cab and pick up my bags and then straight to the airport. My flight was delayed and I was already late for the shoot, but we nailed it quickly so that was nice. :-) You really get used to it, I love to laugh and make jokes but as soon as the camera is infront of me I change to my “work face”. Didn’t think that 3 years ago, I got stressed as soon as a camera came my way haha! I’m here for another job with L’oréal, a product I think you guys will like. I’ll tell you when it’s out, as always! :-) Now I’m in the hotel room, just had a shower and have my robe on, will go for netflix all night. Heading to Monaco tomorrow morning and I can’t wait! Hope you guys will have a great friday night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “PHOTO SHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Uuuuu hope you have great time in Helsinki! Nice that you are almost in my home city x))

  Reply
 • Åh spännande! :D
  http://erikalindgren.com

  Reply
 • Janni! Jag hittade ett par supersnygga sneakers med palmmönster på Zara och tänkte direkt på dig! Du borde kolla in dem! Puss och kram :))

  Reply
 • Haha kanske konstigt att jag kommenterar din kommentar men jag tyckte i alla fall detta var en så himla fin kommentar! :)

  Reply
 • Åh spännande, får spana in! :D Kram!

  Reply
 • Haha gud sa kanner jag ocksa, blir jatte stressad sa fort nagon tar fram en kamera. Man kan verkligen inte tro att du nagonsin kande sa! Hur gick du tillvaga? Har du nagra tips hur man kan bli mera bekvam framfor kameran?

  Reply
 • Haha det var exakt så jag var! :-) Jag övade, hade en kamera i ansiktet varje dag och det blev lättare för varje dag som gick. Så – bara öva på! :-) Kram!

  Reply
 • Great Work! I love it <3
  Kisses from Munich
  Marina
  http://fashiontipp.com

  Reply
 • Hej Janni. Tänkte fråga om du har din vanliga storlek i Jenni-Ellen skorna? ( de i färgen taupe)
  Tacksam för svar:)
  Din blog är så inspirerande!
  Ha deg bra:)

  Reply
 • Hej fina! Yes, jag har min vanliga storlek. :-) TACK, gör mig superglad att höra. Kram!

  Reply
 • You look stunning! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply