TRAVEL TIME

3_MG_2272-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_0849 - Photo by Fabian Wester
jannid-playa (1)
36_MG_0355 - Photo by Fabian Wester
4_MG_7827-Edit - by Fabian Wester
1_MG_0485-Edit - Photo by Fabian Wester
7_MG_0866 - Photo by Fabian Wester
11_MG_2192 - Photo by Fabian Wester

Time to go to… MAURITIUS!! / Photos by Fabian Wester

Goood morgon! Peppen är total, ska snart åka mot flygplatsen och åka till Mauritius!!! Har alltid velat åka dit och nu är det äntligen dags. Ganska lång flight, flyger till Dubai och sen har jag några timmar där innan jag åker vidare. Inte superkul att åka så långt själv men när jag kommer fram möter jag upp resten av gänget som flyger från Stockholm. Jag ska dit på lite jobb och lite semester, jag ska njuta så mycket… Fabian ska med så jag kommer utnyttja honom som min personliga fotograf där borta. ;-) Vi har ju gjort några resor ihop, Bali, Kapstaden, Grekland osv osv. Grymma Fabbe! Samlade några av mina favoritbilder han tagit, så var beredda på magiska bilder haha! Om ni har några tips på Mauritius – let me know! :D Måste duscha håret nu igen, gjorde det igår och körde i silverschampo men jag insåg imorse att det var lila slingor i mitt hår så måste duscha igen och hoppas på att det försvinner. ;-) Hörs innan jag flyger, PUSS! <3

//Goood morning! I’m so excited, will soon head to the airport and go to Mauritius!!! Always wanted to go there and now it’s finally time. Pretty long flight, will go to Dubai and wait there for a few hours before I continue. Not super fun to travel alone but when I arrive I’ll meet up with the rest of the crew who’s flying from Stockholm. I’m going there for some work and some vacation, I’m gonna chill so much… Fabian is going too so I’m gonna use him as my personal photographer over there. ;-) We’ve done some trips together, Bali, Cape Town, Greece and so on. Fabbe is amazing! These are some of my favorite pics he took, so be prepared for some magical pictures haha! If you have any suggestions on things to do in Mauritius – let me know! :D Have to wash my hair again now, did it yesterday and used silver schampoo but I just realized I have some purple shades in my hair so I have to wash it again and hopefully it goes away. ;-) Talk before I fly, HUGS! <3

41 reaktioner på “TRAVEL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.