FLIGHT MODE

janni-deler-flight-mode-sasDSC_1531
janni-deler-flight-mode-sasDSC_1520
janni-deler-flight-mode-sasDSC_1522
janni-deler-flight-mode-sasDSC_1547
janni-deler-flight-mode-sasDSC_1554
janni-deler-flight-mode-sasDSC_1556
janni-deler-flight-mode-sasDSC_1576

The coolest way to fly!

Nu är det dags att flyga lite igen, hade en period när jag var lite flygrädd faktiskt… Hade några obehagliga flygningar med mycket turbulens, ett dropp när jag kände bältet skära in i benen osv. När vi flög från LA tillsammans med SAS så ordnade dom så jag fick sitta med hos piloterna och vara med vid start och landning. Bland det ballaste jag gjort! Vilken grej att vara pilot, stenkoll och har ansvaret för otroligt många människor. Många tror nog (inklusive jag själv innan) att planet flyger på autopilot, men piloterna måste ju fortfarande ställa in autopiloten och lyfter/landar själva. Är otroligt glad att jag fick sitta där inne, nu är jag inte alls flygrädd längre. Frågade en del om turbulens osv och det var absolut ingen fara, flygplan klarar så mycket mer än vad man tror! TACK SAS och piloterna för att jag fick åka med, nu vill jag lära mig att flyga själv. ;-) Dags att boarda, see u in Dubai next time! Puss <3

//Now it’s time to fly a bit again, had a period when I was scared of flying actually… Had some scary flights with lots of turbulens, a huge drop when I could feel my belt cut in to my legs and so on. When we flew from LA together with SAS they organized so I could sit with the pilots and see take off and landing. One of the coolest things I’ve ever done! What a huge thing to be a pilot, a hundred procent control and also having the responsibility for a loot of people. I guess lots of people think (including me before this) that the plane flies on it’s own with auto pilot, but the pilots still have to enter where to go on the auto pilot and lift and land the plane on their own. I’m so glad I got to do this, now I’m not scared of flying at all anymore. Asked a bunch of questions about turbulens and so on and they told me I shouldn’t worry about it, planes can take a lot more than you think! THANKS SAS and the pilots for letting me do this, now I just want to learn how to fly on my own. ;-) Time to board, see u in Dubai next time! Hugs <3

12 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.