JUMPSUIT

janni-deler-jumpsuit-faitfullthebrandDSC_8670
janni-deler-jumpsuit-faitfullthebrandDSC_8699
janni-deler-jumpsuit-faitfullthebrandDSC_8825
janni-deler-jumpsuit-faitfullthebrandDSC_8785 copy
janni-deler-jumpsuit-faitfullthebrandDSC_8797
janni-deler-jumpsuit-faitfullthebrandDSC_8802

Old hat/ Faithfull the brand jumpsuit/ Bagatiba jewelry

Jumpsuits är mitt favoritplagg när det är sommarväder, finns det något skönare? Idag har jag dock inte orkat plåta någonting men hade på mig exakt samma sak, haha! Dessa bilder är från Hawaii och jag hittade dom på mitt skrivbord (på datorn) i en mapp på flyget hit. Så – det passade ju bra! :-) Vi har precis käkat en 3-timmars middag, det fanns inget stopp på oss. Hungriga efter resan gissar jag, det var buffé så vi åt tills vi hamnade i matkoma allihop haha! Nu ligger vi äntligen nerbäddade i sängen och ska sova, vi är två timmar före er i tiden och jag har väl varit vaken i 36 timmar snart. Slocknar nog vilken sekund som helst… Puss hjärtan, hörs imorgon med massa ny energi! <3

//Jumpsuits are my favorite pieces when there’s summer weather, is there anything more comfy? Didn’t have the energy to shoot any pics today though but I wore the exact same thing, haha! These pics are from Hawaii and I found them on my computer in a map on the flight over here. So – it suited pretty well for today! :-) We just had a 3 hour long dinner, there was no stop in our stomachs. Hungry after the trip I guess, it was a buffet so we ate until we all ended up in a food coma haha! Now we’re finally tucked down in bed and will sleep, we’re two hours ahead time wise and I think I’ve been awake for about 36 hours soon. Guessing I’ll fall asleep any second now… Hugs babes, talk tomorrow with some more energy! <3

9 reaktioner på “JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.