TOUCHDOWN

janni-deler-touchdownDSC_3780
janni-deler-touchdownDSC_3772

Finally here!!! A bit cloudy but still amazing…

Touchdown Mauritius! Det var en låång resa hit, har sovit max 1,5 timme på ett dygn så just nu är jag inte supersmart om vi säger så. ;-) Vi kom fram till vårt hotell för någon timme sedan så vi gick och tog en kaffe och åt lite snacks. Vi ska käka en tidig middag ikväll så jag kan knappa in lite sömn. Kan vi snacka lite om vår balkong!? Kommer ju typ bo i den här häng-fåtöljen… Vill hitta en sån till balkongen i Monaco så det blir mitt mission när jag kommer tillbaka. Väldigt dramatiskt väder här idag, blå himmel och mörkt oväder på samma gång. Faktiskt ganska skönt en dag som idag, hade aldrig orkat sola iallafall haha! Nu ska jag försöka napa någon timme, förhoppningsvis får jag lite energi av det. Hörs sen, puss! <3

//Touchdown Mauritius! It was a loong trip to get here, been sleeping maximum 1,5 hours in one day so right now I’m not super smart if I put it that way. ;-) We arrived to our hotel like an hour ago and went for some coffee and snacks. We’re going for an early dinner so I can catch up on some sleep. Can we talk a bit about our balcony here!? I will live in this hanging chair… Want to find one like this for our balcony in Monaco so that’s my mission when I’m back. The weather is very dramatic here today, blue sky and dark clouds on the same time. Actually pretty nice on a day like this, wouldn’t have energy to be in the sun anyway haha! Now I’m gonna try to nap for an hour, hopefully I’ll get some energy from it. Talk later, hugs! <3

12 reaktioner på “TOUCHDOWN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.