MAURITIUS

janni-deler-mauritiusDSC_3864
janni-deler-DSC_3829
janni-deler-mauritiusDSC_3850
janni-deler-mauritiusDSC_3868
janni-deler-mauritiusDSC_3870

Mixed snaps from this morning – such a beautiful place!

Exakt hur jag vill starta varje morgon – finns det något bättre? Vi vaknade tidigt, drog och körde ett litet träningspass och åt frukost. Efter det har vi bara chillat vid poolen, det är så mycket palmer överallt så jag blir överlycklig haha! ;-) Vi ska bo på det här hotellet i två nätter, vi valde att bo på två olika för att hinna se lite mer. Vi bor nära “stan” nu, jag vet inte alls vad jag har att förvänta mig men vi tänkte åka dit och spana lite. När jag var yngre kunde jag ligga och sola hela dagarna men jag är redan rastlös så lite shopping och se mer av staden står på schemat nu! Hoppas ni har en fin dag hjärtan, puss <3

//Exactly how I want to start every morning – is there any better way? We woke up early, went for a little workout and had breakfast. After that we’ve just been by the pool, there’s so many palm trees everywhere so I’m just super happy haha! ;-) We’re staying at this hotel for two nights, we chose to stay in two different ones to see a bit more. We live close to the “city” now, I have no idea what to expect but we’re planning to go there for some shopping and see a little more. When I was younger I could tan all day but I’m already a bit restless so some shopping and sightseeing is on our schedule now! Hope you have a great day loves, hugs <3

28 reaktioner på “MAURITIUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.