LAST DRINK

janni-deler-last-drinkDSC_4449
janni-deler-last-drinkDSC_4459
janni-deler-last-drinkDSC_4475
janni-deler-last-drinkDSC_4492
janni-deler-last-drinkDSC_4498

Celebrating an amazing trip with amazing people <3

Nu sitter vi på flygplatsen, känns faktiskt riktigt tråkigt att resan snart är över. Kommer ha så mycket minnen och moments som jag kan tänka tillbaka på, har verkligen varit en underbar resa. Mauritius är ett fantastiskt ställe, så fint och härligt! Vi kollade solnedgången på stranden varje kväll, det var helt klart höjdpunkten på dagen. En dag drack vi drinkar på stranden hela dagen och avslutade vid solnedgången, drömmen med hela gänget. Har varit sjukt kul att lära känna Ines också, vi har träffats några gånger ute i Stockholm men aldrig umgåtts. Som sagt – älskar när man lär känna nya människor! :-) Vi alla har kommit överens om att vi ska boka en ny resa ihop snart, så då kan jag se fram emot det. Ska sitta och redigera så mycket bilder nu på flyget, har prioriterat att njuta allt jag kan så nu är jag peppad på att fixa bilder och bomba er med. Ha en fin kväll babes, PUSS! <3

//Now we’re at the airport, actually feels really sad that this trip is over soon. Will have so many memories and moments to think back at, it’s been such a nice trip. Mauritius is an amazing place, so beautiful and nice! We watched the sunset on the beach every night, it was for sure the highlight of the day. One day we had drinks on the beach all day and finished by the sunset, the dream with the team. It’s been great to get to know Ines too, we’ve met a couple of times in Stockholm but never hung out. As I said before – love when you get to know new people! :-) All of us agreed on that we have to book another trip together soon, so I can look forward to that. Will edit tons of pictures now on the flight, I’ve prioritized to enjoy the place so now I’m excited to edit pics and show them all to you. Have a great night babes, HUGS! <3

14 reaktioner på “LAST DRINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.