WHITE FLARE

janni-deler-white-flare_MG_8516
janni-deler-white-flare_MG_8482
janni-deler-white-flare_MG_8568
janni-deler-white-flare_MG_8558 copy
janni-deler-white-flare_MG_8487
janni-deler-white-flare_MG_8620

Scarf from Spain/ Lisa for Nelly dress (here!)/ Phillip Lim bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Nu sitter jag här igen på Dubais flygplats, har ett flyg kvar innan jag kommer till Monaco. Ska bli skönt att komma hem, tvätta allt jag har i väskorna och mysa i lägenheten. Det har varit så fuktigt där borta så alla kläder i väskan luktar typ fukt… Fick äntligen använda klänningen från Lisas kollektion för Nelly, älskade den. Drog en sjal runt huvudet också för lite mer bohem-känsla, gillar det. :-) Har faktiskt blivit ganska brun nu sista dagarna, la en bra grund inför sommaren haha! Känner mig alltid så mycket fräschare med lite färg på kroppen, vissa passar ju grymt bra i att vara bleka men jag själv tycker inte att jag är en av dom. ;-) Time to fly, hörs i Monaco nästa gång! Puss och kram <3

//Good morning babes! Now I’m at Dubai airport again, one more flight to go before I’m back in Monaco. Will be nice to come home, wash all of my clothes and just chill in the apartment. It’s been so humid over there so all of my stuff smells weird now… Finally got to wear Lisa’s dress from Nelly, love it. Added a scarf around my head to add a bit more bohemian feeling to it, like that. :-) I’m actually pretty tanned now, a good start before summer haha! I always feel so much more fresh when I have some color on my skin, some people suit really well in not being tanned but I don’t think I’m one of them. ;-) Time to fly, talk to you in Monaco next time! Kisses and hugs <3

19 reaktioner på “WHITE FLARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.