BEACHY HAIRSTYLE

janni-deler-beach-hairstyleDSC_4830
janni-deler-beach-hairstyleDSC_4825

The perfect hairstyle for the beach – braids!

God morgon hjärtan! Sov som ett litet barn här hemma inatt, vaknade ganska tidigt och gick min vanliga morgonprommis. Har saknar mina morgonpromenader här vid vattnet. :-) Solen skiner så tänkte dra till stranden i eftermiddag, först ska jag komma ikapp med lite jobb och sen förbi ett event som min tjejkompis håller i. Håller på och klipper ihop en liten film från resan också, så den kommer upp ikväll! :D Saknar gänget redan, vi blev som en liten familj där borta. Att alltid ha sällskap, beställa kaffe till alla varje morgon och ha någon som flätar håret på en. Drömmen. ;-) Jag flätade håret nästan varje dag och kom fram till att det är den bästa beach-frisyren, plus att håret blir lockigt när man tar ut det så man slipper locka det haha! Nu ska jag maila lite innan jag ska iväg, hörs senare. Puss <3

//Good morning loves! Slept like a baby here tonight, woke up pretty early and went for my usual morning walk. I’ve missed my morning walks here by the water. :-) The sun is shining so I’m planning to head to the beach this afternoon, first I have to catch up on some work and then pass by an event my friend is hosting. I’m editing a short video from the trip too, so I’ll post that tonight! :D Miss the crew already, we became a little family over there. To always have company, order coffee for everyone every morning and always have someone to braid my hair. The dream. ;-) I had braids almost every day and realized it’s the best beach hairstyle, also that your hair is curly when you take it out so you don’t have to curl it haha! Time for some emails before the event, talk later. Hugs <3

14 reaktioner på “BEACHY HAIRSTYLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.