STRIPES

janni-deler-stripesDSC_5282
janni-deler-stripesDSC_5293
janni-deler-stripesDSC_5297
janni-deler-stripesDSC_5286
janni-deler-stripesDSC_5284
janni-deler-stripesDSC_5295

Hat and glasses from Spain/ Dress from Geraldina

God morgon babes! Vaknade upp till ett regnigt Milano, vet inte om jag alltid har otur här eller om det alltid regnar… Haha! Det var lite skönare väder i Portofino iallafall, blev verkligen kär i det lilla stället. :-) Jag lånade lite kläder av Allegras syster som har ett eget klädmärke, så himla mycket fina grejer. Den här klänningen är verkligen den perfekta beach-klänningen. Blått är ju som ni vet min favoritfärg också… Vi har precis ätit frukost på ett litet café, det blev croissant och kaffe. Är så sugen på smoothies och fräsch mat nu, typ omöjligt att äta “fräsch” mat här, haha! Vi åker tillbaka till Monaco efter lunch idag så då ska jag handla hem massa grönt och fräscha grejer. :-) Hoppas ni får en härlig måndag så hörs vi senare, puss <3

//Good morning babes! Woke up in a rainy Milan, don’t know if I always have bad luck here or if it actually always rains… Haha! The weather was a bit nicer in Portofino at least, seriously fell in love with that little place. :-) I borrowed some clothes from Allegra’s sister who has her own brand, so many nice things. This dress is really the perfect beach-dress. Blue is my favorite color too as you know… We just had breakfast at a small café, we had croissants and coffee. I really crave smoothies and fresh food now, it’s almost impossible to eat “fresh” food here, haha! We’re heading back to Monaco today after lunch so I’m gonna go and buy lots of greens and fresh stuff to our home. :-) Hope you guys have a great monday and I’ll talk to you later, hugs <3

12 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.