GOLDEN

Janni Calvin Klein Mauritius by Fabian Wester-5
Janni Calvin Klein Mauritius by Fabian Wester-6
Janni Calvin Klein Mauritius by Fabian Wester-1
Janni Calvin Klein Mauritius by Fabian Wester-12

Calvin Klein swimsuit – find it here!    Photos by: Fabian Wester

Guldig baddräkt, jag älskar den! Calvin Klein har släppt massa nya badkläder (här!) så just nu gör vi ett samarbete, känns superkul att jobba med CK igen. Jag valde ut mina favoriter och först ut är den här. Guldig, bar i ryggen och ett litet skärp i midjan. Finns även i svart men jag föll för den guldiga! Den sitter verkligen som en smäck. Jag är en sån som gärna har med mig många olika bikinis/baddräkter när jag reser iväg, man vet liksom aldrig vilket humör man är på. Jag älskar baddräkter, enda minuset är att man inte får den bästa brännan men om man växlar lite med bikini så funkar det… ;-) Har fått sola en del i helgen också så nu börjar jag faktiskt bli riktigt brun, är noggrann med solskyddsfaktor även fast jag inte bränner mig. Känner mig alltid så otroligt mycket fräschare med lite färg på kroppen! Från sol och bad till storstad – nu ska vi ut på middag här i Milano. Ha en fin kväll, puss <3

//Golden swimsuit, I love it! Calvin Klein released a lot of new swimwear (here!) so right now we’re doing a collaboration, feels super fun to work with CK again. I picked out my favorites and this one is up first. Golden, bare in the back and a little belt in the waist. It’s also available in black but I fell for the golden one! It fits perfectly. I’m that kind of person who always brings lots of different bikinis/swimsuits when I travel somewhere, you never know what you feel like. I love swimsuits, the only bad thing is that it’s not perfect for your tan but if you mix it with bikini sometimes it works… ;-) Got lots of sun this weekend too so now I’m actually getting really tanned, I use lots of sunscreen though even if I don’t burn. I always feel so much more fresh with some color on my skin! From sun and swim to a big city – time for dinner here in Milan. Have a great night, hugs <3

In collaboration with Calvin Klein.

30 reaktioner på “GOLDEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.