Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:47 | May 9, 2016

APERITIVO

janni-deler-aperitivoDSC_5192 janni-deler-aperitivoDSC_5194 janni-deler-aperitivoDSC_5195 janni-deler-aperitivoDSC_5198

Cheese and wine for me – aperitivo!

Då var jag tillbaka hemma i Monaco igen, vilken härlig helg jag har haft! Har filmat lite så ska sätta mig och försöka klippa ihop en liten video tills ikväll. :-) Allegra, min tjejkompis som bor här i Monaco, är ju från Milano så jag har verkligen haft en italiensk helg haha! Vi har kört på aperitivo varje eftermiddag/kväll innan middagen, man beställer något att dricka och får in lite snacks. Vi har druckit vin varje dag i helgen vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, men dricker man ett glas vin och äter goda ostar, oliver och bröd så är det mysigt. Mitt favoritställe i Portofino blev ett mysigt litet hak precis vid vattnet, vi satt där i över två timmar och bara pratade, åt och kollade på båtar och människor. Drömställe! Nu – klippa film dags. PUSS <3

//And I’m back home in Monaco again, what an amazing weekend I’ve had! Been filming a bit so I’m gonna sit down and try to make a little video for tonight. :-) Allegra, my girlfriend who lives here in Monaco, is from Milan so I’ve had a true italian weekend haha! We went for aperitivo every afternoon/night before dinner, you order something to drink and get some snacks. We’ve had wine every day this weekend which is very rare for me, but if you drink one glass of wine and have good cheese, olives and bread it’s so cozy. My favorite place in Portofino was this cute little spot right by the water, we sat there for over two hours and just talked, ate and looked at all the boats and people. Dream spot! Now – movie editing. HUGS <3


11 kommentarer11 kommentarer om “APERITIVO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Janni! Vad för kamera/kameror använder du dig av? Jag vill köpa en bra lite mindre kompakt systemkamera kring 6000-8000 som inte är allt för avancerad men tar grymma bilder. Har du något tips på märke osv? :) Tack för en härlig blogg med underbara bilder!!

  Reply
 • Hej fina! Jag använder min Nikon D750 för bilder och filmar med Nikon J5 :-) Jag älskar Nikon och det finns massa olika kameror, så prova och se vilket märke du gillar. Kram!!

  Reply
 • Hej snygging! Älskar din stil Janni och skulle vara kul om du gjorde ett kollage med tips på sommarkläder inför en semesterresa? Såg du gjorde en förut med väskor och skor i färgglada färger. Så fint alltihopa! Vore kul om du gjorde samma fast med kläder. Behöver inspo inför sommaren :-) Kramar

  Reply
 • Hej söta! Då ska jag göra det! :-) Stor kram!!

  Reply
 • Du och din blogg är en stor inspiration för oss! Kika gärna in på http://wlaukkanens.se och se hur vi
  Tillbringat vår dag!

  Reply
 • Mysigt!

  Reply
 • There is nothing I like more than some cheese and cold meat with red wine <3 I hope that you enjoyed Italy, my second home!

  Check out my post about YSL Beauty tapping Zoë Kravitz as their new brand ambassador and the intentions behind this move.
  http://ow.ly/ytTL3003k3r

  Bests!!

  Reply
 • I totally loved it there! :-) Xx

  Reply
 • Det ser helt underbart ut!!

  Reply
 • Åh vad härligt!!

  Reply
 • A glass of wine and charcuterie is by far one of the best vacation lunches one could indulge in. A+

  Reply