APERITIVO

janni-deler-aperitivoDSC_5192
janni-deler-aperitivoDSC_5194
janni-deler-aperitivoDSC_5195
janni-deler-aperitivoDSC_5198

Cheese and wine for me – aperitivo!

Då var jag tillbaka hemma i Monaco igen, vilken härlig helg jag har haft! Har filmat lite så ska sätta mig och försöka klippa ihop en liten video tills ikväll. :-) Allegra, min tjejkompis som bor här i Monaco, är ju från Milano så jag har verkligen haft en italiensk helg haha! Vi har kört på aperitivo varje eftermiddag/kväll innan middagen, man beställer något att dricka och får in lite snacks. Vi har druckit vin varje dag i helgen vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, men dricker man ett glas vin och äter goda ostar, oliver och bröd så är det mysigt. Mitt favoritställe i Portofino blev ett mysigt litet hak precis vid vattnet, vi satt där i över två timmar och bara pratade, åt och kollade på båtar och människor. Drömställe! Nu – klippa film dags. PUSS <3

//And I’m back home in Monaco again, what an amazing weekend I’ve had! Been filming a bit so I’m gonna sit down and try to make a little video for tonight. :-) Allegra, my girlfriend who lives here in Monaco, is from Milan so I’ve had a true italian weekend haha! We went for aperitivo every afternoon/night before dinner, you order something to drink and get some snacks. We’ve had wine every day this weekend which is very rare for me, but if you drink one glass of wine and have good cheese, olives and bread it’s so cozy. My favorite place in Portofino was this cute little spot right by the water, we sat there for over two hours and just talked, ate and looked at all the boats and people. Dream spot! Now – movie editing. HUGS <3

11 reaktioner på “APERITIVO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.