FLOWERS

janni-deler-flower-dress-geraldinaDSC_5304
janni-deler-flower-dress-geraldinaDSC_5322
janni-deler-flower-dress-geraldinaDSC_5336
janni-deler-flower-dress-geraldinaDSC_5341
janni-deler-flower-dress-geraldinaDSC_5332

Beautiful Portofino <3 Wearing a Geraldina dress!

Hej hjärtan! Vet inte vart tiden försvann imorse, helt plötsligt var klockan 11 haha! Har jobbat undan massor och ska städa lite här hemma. :-) Jon hörde av sig imorse och berättade att han kommer hit ikväll – ÄNTLIGEN!!! Sjukt längesen vi träffades så jag längtar nästan ihjäl mig. Anyway, hur magisk är den här klänningen? Det är Allegra’s systers märke även denna, hon syr alla kläder på beställning så man får bestämma material osv själv. Älskar det, ska fundera lite på vad jag vill ha och låta henne sy upp lite fina klänningar. Älskar den här, den passade så bra till huset vi bodde i. :-) Nu ska jag ta tag i dammsugning och sånt där annat kul, har ett möte på banken i eftermiddag och ska försöka få till en promenad date med Allegra. Hörs senare, puss <3

//Hey loves! Time flew by me this morning, all of a sudden it was 11 haha! Got lots of work out of the way and I’m about to clean the apartment. :-) Jon called me this morning and told me he’s coming here tonight – FINALLY!!! So long ago since we saw each other last so I can’t wait to see him. Anyway, how magical is this dress? It’s another one from Allegra’s sisters brand, she makes all the clothes after your own wishes so you get to choose material etc. Love it, will figure out something I want and let her make me some beautiful dresses. Love this one, it suited so well with the house we stayed in. :-) Now it’s time for some vacuum cleaning and those other fun things you have to do, have a meeting with the bank later this afternoon and I’ll try to book a powerwalk date with Allegra. Talk later, hugs <3

21 reaktioner på “FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.