SUMMER PICKS

janni-deler-summer-picks-shopbop

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!

Jag har verkligen fått sommarfeelings senaste tiden, här i Monaco har ju sommaren typ börjat redan så jag njuter för fullt. :-) Ni är så många som har frågat om bikinis, sommarkläder osv så nu gjorde jag ett litet kollage med mina favoriter just nu. :-) Hur fin är den prickiga klänningen? Hade aldrig sett det märket förut men satt och kollade igenom det nu och gillade typ allt. Espadrilles från mitt favoritmärke och sen hittade jag en vattenmelon som man kan ha i poolen. Hur ball!? Vi hade ju lite flytsaker i vattnet när vi var på Mauritius, jag sa att jag ville ha en vattenmelon (haha) och nu hittade jag en. Älskar den! Hur är vädret hos er? Har ni fått några sommarfeelings ännu? PUSS <3

//I’ve really gotten summer feelings lately, here in Monaco the summer is almost here so I enjoy it to the fullest. :-) Many of you have been asking about bikinis, summer clothes etc so I made a little collage with my favorites at the moment. :-) How beautiful is the dress with dots? Never seen that brand before but now when I looked through it I liked almost everything. Espadrilles from my favorite brand and then I also found a watermelon to have in the water. How cool!? We had some floating things in the water in Mauritius, I said that I wanted a watermelon (haha) and now I found one. Love it! How’s the weather where you live? You have any summer feelings yet? HUGS <3

9 reaktioner på “SUMMER PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.