BOHEM

janni-deler-bohemL1030060
janni-deler-bohemL1030104 copy
janni-deler-bohemL1030083

RayBan glasses/ Ragdoll LA necklace/ Walker and Wade dress/ Anine Bing shoes

Hej babes! Hur mår ni? Tell me, vill snacka lite mer er! :-) Här kommer en skön look, just nu är jag som ni säkert förstått riktigt shoppingsugen men jag är samtidigt i en “har ingen aning om vad jag ska ha på mig”-period. Hatar när man hamnar i såna! Just nu känns jeansshorts, t-shirt och sneakers som det enda som poppar upp i huvudet så idag ska vi till “stan” en sväng och kolla butiker. Det brukar ge mig inspiration så jag hoppas på det! :-) Finns dock inte så många här i Monaco, det finns en Zara-butik och resten är liiite dyrare om vi säger så. Får börja på Zara och kolla vidare efter det, haha! Nu ska vi först till banken och efter det blir det shopping, lunch och sen jobb. Puss och kram, ha en fin måndag <3

//Hey babes! How are you? Tell me, want to speak with you guys a little! :-) Here’s a comfy look, right now I’m really in a shopping mood as you probably know but at the same time I’m in a “no idea what to wear” kinda period. Hate when you end up in those! Right now jeans shorts, t-shirts and sneakers is the only things that pops in to my head so today we’re heading to “town” to check out some stores. That usually gives me lots of inspiration so I’m hoping for that! :-) There’s not too many stores here in Monaco though, there’s one Zara-store and the rest is a biiit more expensive. Will start at Zara and continue after that, haha! Now we’re heading to the bank and after that shopping, lunch and then work. Kisses and hugs, have a great monday <3

24 reaktioner på “BOHEM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.