SUNSET WALK

janni-deler-sunset-walkIMG_1612
janni-deler-sunset-walkIMG_1608 copy
janni-deler-sunset-walkIMG_1616
janni-deler-sunset-walkIMG_1637 copy
janni-deler-sunset-walkIMG_1641

Tonights walk in Monaco – found a new beautiful beach.

Hej babes! Åh vilken härlig kvällsprommis Jon och jag tog precis, älskar verkligen att promenera här. Vi gick min vanliga promenad men gick ner för en liten trappa för att titta vad det var där. Hittade en superfin liten strand som jag inte hade en aning om fanns, haha! Fanns en liten restaurang där också så vill gå dit någon dag och bara hänga, var nästan inte en människa där heller. :-) Tog inte med mig kameran så fotade bara med mobilen, hade inte planerat att fota men det var så fint. Brukar inte alls gilla att lägga upp mobilbilder (som ni säkert vet) men jag tyckte faktiskt att dessa blev helt okej! Nu är vi hemkomna efter en 1,5 timmes promenad, hade inte planerat att gå så länge men det var så skönt ute. Nu – mat och film. Bästa sättet att spendera kvällen på, haha! Puss hjärtan <3

//Hey babes! Oh what a nice walk Jon and I just went for, really love walking around here. We went for my usual walk but went down some small stairs to see what it was down there. Found this super nice little beach that I didn’t know existed, haha! There was a small restaurant there too so I want to go there and hang out for a day, almost empty there as well. :-) Didn’t bring my camera so I just took some shots with my phone, hadn’t plan to take any pics but it was so beautiful. Usually never post phone pictures (as you probably know) but I actually think these turned out ok! Now we’re back home after a 1,5 hour walk, wasn’t our plan to walk that long but it was so nice out. Now – food and a movie. The best way to spend the night, haha! Hugs loves <3

19 reaktioner på “SUNSET WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.