FUN TIMES

janni-deler-fun-timesJ1040045
janni-deler-fun-timesJ1040063
janni-deler-fun-timesJ1040062
janni-deler-fun-timesJ1040067
janni-deler-fun-timesJ1040065

Finally back together <3  I’m wearing Suboo bikini and Chimi glasses.

Åh vad mysigt det är att ha Jon tillbaka här!! <3 Äntligen! Vi hängde på stranden en stund idag, chillade hemma, kollade film och åt libanesiskt. Dröm-kväll! Även fast han och Markus (som filmar åt Jon) var lite trötta på eftermiddagen och låg utslagna i soffan så var det en grym dag. ;-) Jag är superglad att få hänga med min älskling igen, som ni kanske ser på mitt face ovan. Nu när jag har en filmare här så ska jag försöka filma lite, har inte riktigt bestämt vad jag ska göra ännu men ska klura på det under natten. Har ni något önskemål härifrån Monaco så kan ni alltid hojta, jag är ju ganska ny på youtube som ni vet. Nu är det mys och filmdags, puss och god natt <3

//Oh it’s so nice to have Jon back here!! <3 Finally! We hung out on the beach for a while today, chilled at home, watched a movie and had lebanese food. Dreamy night! Even if Jon and Markus (who films for Jon) was a bit tired in the afternoon and was totally passed out on the couch it was a great day. ;-) I’m so glad that I finally get to hang out with my love again, as you may see on my face above. Now when I have a filmer here I’ll try to film a bit more, haven’t really decided what yet but I’m gonna think about it during the night. If you have any suggestions on what to shoot here in Monaco you can always tell me, I’m pretty new when it comes to youtube as you know. Time for cuddles and a movie, kisses and good night <3

12 reaktioner på “FUN TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.