WHITE MESH

janni-deler-white-mesh-dressJ1040216
janni-deler-white-mesh-dressJ1040237
janni-deler-white-mesh-dressJ1040223
janni-deler-white-mesh-dressJ1040228

RayBan glasses/ Imso.com dress/ Phillip Lim bag (here!)/ Public Desire shoes

En skön och enkel look, det här var igår när jag inte hade någon aning om vad jag skulle ha på mig. Jon fick kolla igenom min garderob och välja ut vad jag skulle ha på mig, haha! Tycker han lyckades få till min stil med lite färg och vitt, perfekt för en dag på stan. :-) Kom precis hem från stranden efter en heldag på stan, jag försöker gå till stranden en timme om dagen. En skön break på dagen och man får ligga och vila lite, som en siesta ungefär. ;-) Superhärligt och varmt, det känns verkligen som full sommar här nu. Vi skulle egentligen åka till Österrike imorgon en sväng, jag skulle hänga med Jon men nu blev det inställt pga väder. Vi har ingen riktig plan nu istället, ganska skönt men ganska ovant. Vi får se vad vi hittar på! Hörs sen babes, puss <3

//A comfy and simple look, this was yesterday when I didn’t know what to wear. Jon got to check out my wardrobe and pick out what I was supposed to wear, haha! Think he did a good job on getting my style with some color and white, perfect for a day in town. :-) Just got back from the beach after a full day in town, I’m trying to go to the beach an hour a day. A nice break during the day and you get to lay there and rest for a while, almost like a siesta. ;-) So nice and warm, it’s really full summer here now. We were supposed to go to Austria tomorrow for a quickie, the plan was to go there and just hang out with Jon but the trip got cancelled due to weather. We don’t really have a plan now, pretty nice but pretty unusual. We’ll see what we’ll come up with! Talk later babes, hugs <3

25 reaktioner på “WHITE MESH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.