WORK SPACE

janni-deler-morning-workDSC_5693
janni-deler-morning-workDSC_5689 copy

Live from Sphere café – work mode!

God morgon hjärtan! Startade dagen med en 1,5 timmes promenad, fick med mig Jon så vi gick långt och provade en ny grej till hans kamera haha! Har filmat min morgon så tänkte göra en video från hela dagen här i Monaco, ska bli kul och ni är många som frågat om det. :-) SÅ – imorgon får ni se hela min dag fast i rörlig bild. Nu sitter vi på Sphere och dricker kaffe och min nya obsession, massa pressad citron och vatten. Älskar surt och citron känns väldigt nyttigt för kroppen så jag dricker det gärna. Dags för emails och lite förberedelser inför några samarbeten, vi hörs under dagen. PUSS <3

//Good morning loves! Started the day with a 1,5 hour walk, Jon joined me so we walked longer than usual and tried a new thing to his camera haha! Been filming my morning so I’m planning to do a video from our day here in Monaco, will be fun and also a lot of you asked for it. :-) SO – tomorrow you’ll get to see my day but in a video. Now we’re at Sphere having coffee and my new obsession, lots of pressed lemon and water. Love the sour taste and lemon feels so good for your body so I’m drinking it happily. Time for some emails and some preparations for a few collaborations, talk to you during the day. HUGS <3

20 reaktioner på “WORK SPACE”

 • Anna says:

  Åh citronvatten är det bästa ?

 • Nathalie says:

  Du har ju rest en del själv, vill du berätta lite om det? Jag är ganska ofrivilligt ensam, eller hur man nu ska uttrycka det, och älskar att resa. Har börjat känna mig så låst och instängd sista tiden. Jag vill inte alltid behöva sitta ensam o B vänta på att någon eventuellt ska vilja resa med mig för det blir aldrig av, eller inte så ofta som jag vill åtminstone. Jag vill bara boka en sista minuten och bara dra!! Blir dock li orolig eftersom jag aldrig tidigare rest någonstans ensam. Hur ska man tänka? Är det något särskilt man borde tänka på? Vart är det “lämpligast” att åka? Jag tänker att jag bör åka med ett resebolag. Känns det ensamt? Var det lätt att få kontakt med andra? Jag förstår att det sista såklart skiljer sig en aning :P

  Kram <3

  • Helena says:

   Men klart att du ska åka! Det som är jobbigast med att resa ensam är att äta ute, man måste ju äta men shit vad udda man känner sig när man sitter ensam. Då få man ha i åtanke att det nog mest är i ens eget huvud ;). Och sen att man inte har någon att dela upplevelsen med…

   Du får fundera på hur du är som person. Är du supersocial spelar det ingen roll vart du åker, finns alltid några andra turister att lära känna. Är du lite blygare så får du antingen utmana dig själv, acceptera att vara själv en del eller åka på någon gruppresa.

   Jag har rest två ggr ensam i 20-årsåldern på gruppresor, det var hur kul som helst. Nästan alla kommer själva och är redo för att upptäcka saker, vara lagom galna och bara ha kul. Jag åkte först med GAP till Södra Afrika, där var det några stycken i tidig 20-årsålder, de flesta runt 25-33 kanske och ett äldre par. Det är 8 år sen och jag har fortfarande kontakt med de flesta via facebook, från alla jordens hörn och olika bakgrunder. Desto enklare resa du väljer, dvs mer tält mindre hotell, desto yngre blir folket.
   Andra gången åkte jag till Centralasien med Intrepid. Länderna var helt fantastiska och så kul att resa via land och verkligen få se de länderna. Mycket udda! Gruppen däremot var mindre, äldre och ja, till viss del mer pretentiös då alla hade rest väldigt mycket (jag var en av de som rest mest, men jag var yngst och fåfängast och hade inget behov av att skryta om mina resor så lät de andra hållas). Men det var fortfarande trevligt, och vi gick ut allihopa dagligen men ingen jag känner behov av att umgås mer med ;).

   Men allt det är ju en del av äventyret, man vet inte vad som händer. Ibland blir det perfekt, andra gånger blir det inte helt som man tänkt sig. Oavsett så lär man sig mer om sig själv och om världen runt om en. Så om du klarar ett hårt schema där du inte själv får styra så mycket och uppskattar att ha några att dela resan med så rekommenderar jag definitivt en sån resa. Och, om du inte vet vad du känner så bara boka en sån två-veckors i södra afrika eller kenya/tanzania och sen får du se. Oavsett om du trivs eller ej så har du fått resa och sen vet du till nästa resa! Fördelen är ju att man får lite hjälp med allt praktiskt, så kan du lära dig till nästa gång om du hellre åker själv.

   Sorry för uppsatsen, men hoppas du kan komma iväg nu!

  • janni says:

   Hej fina! Mitt tips är att – ÅK!! Så länge du är öppen till att träffa nya människor är jag säker på att du kommer skaffa vänner för livet, när jag har rest iväg på event eller liknande själv har jag träffat så otroligt underbara människor som jag fortfarande har kontakt med idag. :-) Vart spelar nog ingen roll, åk exakt dit du vill! Signa upp dig på träningspass om du gillar det, eller hitta någon aktivitet som gör det enkelt att träffa människor som gillar samma sak som du. Största kramen <3

 • Tess says:

  Kan inte du göra ett inlägg om hur du gör när du har håret bakåtslickat som du brukar ha ibland? :)

  • janni says:

   Det kan jag göra, superenkelt. Massa torrschampo, kamma bak och massa hårspray ;-) Kram!

   • Helena says:

    Åh, kul att veta att man inte är ensam då! Här i Jordanien blir de förvånade när jag beställer det. Ska testa med äpple nästa gång!

 • ISA says:

  åh som en vlogg med dig då!? UNDERBART!

 • Helena says:

  Testa citron, ananas och ingefära! Den juicen är såååå god och ännu nyttigare! Eller ja, ananasen är kanske ingen superfood men den passar så bra in och gör drycken lagom söt…

 • Saga says:

  Älskar din blogg! Är inne varje dag och får inspiration :)Vart har du köpt din snygga skjortblus som du har på bilden?

 • Felicia says:

  Var kommer din fina vita blus från? Har du någon länk?:) tack för en grymt inspirerande blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.