SUNSET

janni-deler-sunset-mauritiusDSC_4754-Redigera
janni-deler-sunset-mauritiusDSC_4724
janni-deler-sunset-mauritiusDSC_4770
janni-deler-sunset-mauritiusDSC_4764
janni-deler-sunset-mauritiusDSC_4742

Sunset in Mauritius – just magical. / Wearing Suboo swimsuit (here!)

Solnedgång, det är verkligen det finaste som finns. Speciellt när man får se den på en strand iförd bikini. Hoppas inte ni tröttnat på solnedgångsbilder, jag kan nog aldrig tröttna. ;-) Förstår inte hur jag kunnat missa att lägga upp dessa bilder från Mauritius, satt och förde över bilder till en hårddisk och insåg att jag bara postat dessa på Instagram. Inte ok, haha! Ljuset var magiskt, vi hade haft en fantastisk dag på stranden och jag var bara glad i hela kroppen. Gillar dessa bilder lite extra mycket just därför. Här i Monaco är det full fokus på youtube, inte bra för min blogg har jag insett haha! Har typ inte en enda bild från idag då vi bara filmade massor, Jon kör ju enbart videobloggar nu så jag måste komma ihåg att fota lite också. Nu – film i sängen och sömn. Puss och god natt <3

//Sunset, truly the most beautiful thing there is. Especially when you get to see it on a beach in a bikini. Hope you’re not tired of sunset pics, I don’t think I can ever get tired of it. ;-) Don’t understand how I could’ve forgotten to post these pics from Mauritius, I was transferring pictures to a hard drive and realized I’ve only posted these on Instagram. Not ok, haha! The light was magical, we had an amazing day on the beach and I was just so happy in my entire body. I like these pictures a bit extra just because of that. Here in Monaco it’s been full focus on youtube, realized that’s not good for my blog haha! Didn’t take a single picture from our day today since we just filmed a lot, Jon is doing video blogs only now so I need to remember to take some pictures as well. Now – movie in bed and sleep. Kisses and good night <3

16 reaktioner på “SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.