OVERSIZED

janni-deler-oversizedDSC_5731 copyjanni
janni-deler-oversizedDSC_5727 copyjanni
janni-deler-oversizedDSC_5730 copyjanni

Chimi eyewear glasses (here!)/ Zara man top/ Storests skirt (here!)/ Céline bag/ Senso shoes

God morgon babes! Här kommer lite bättre bilder på gårdagens look, oversized tröja och min nya favoritkjol. Älskar ju små detaljer så kjolen blir lite mer speciell med snörningen. :-) Köpte den här tröjan på Zara man, det var den jag berättade om. Superskön och mysig tröja, nästa gång kommer jag ha den med svarta jeans, klackar och något större halsband. Väskan lånade jag av Allegra, vi båda gick runt med samma väska fast min i beige haha! Gillar den här röda massor… Snart ska vi köra Allegra till flyget och efter det ska vi på utflykt, vi har inte riktigt bestämt oss ännu men antingen Cannes, St Tropez eller Eze. Jag älskar att vara i Monaco men när man varit här ett tag vill man åka iväg en sväng, det är mysigt här men väldigt litet. ;-) Hörs senare, puss! <3

//Good morning babes! Here’s some better pictures of yesterdays looks, oversized shirt and my new favorite skirt. Love details in pieces so this skirt gets a bit more special with the lacing. :-) Bought this shirt at Zara man, it’s the one I told you about. Super comfy, next time I’m gonna wear it with black jeans, heels and a bigger necklace. Borrowed the bag from Allegra, we both had the same bag yesterday but mine in beige haha! Like this red one a lot… Soon we’re driving Allegra to the airport and after that we’re going for a small adventure, we haven’t really decided yet but either Cannes, St Tropez or Eze. I love to be here in Monaco but when you’ve been here for a while you want to go somewhere else for a day, it’s so nice here but it’s pretty small. ;-) Talk later, hugs! <3

18 reaktioner på “OVERSIZED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.