FOLLOW ME AROUND

One day in Monaco – see my usual morning walk and some snaps from our day! Subscribe to my channel HERE!

Här är en liten video från igår! Jag är verkligen inte van vid att filma om vi säger så, jag måste öva och få det till en vana. Tycker det är sjukt kul!! :-) Ni får se lite av promenaden jag går varje morgon när jag skriver att jag går promenad, efter det fikar vi på Sphere som jag alltid pratar om och i slutet är vi på stranden precis utanför lägenheten. Kanske kan vara kul för er att få en lite bättre bild av hur allt ser ut. Ska filma mer och lite längre nästa gång, eftersom Jon gör en videoblogg om dagen så borde jag få in vanan. ;-) Glöm inte att prenumerera på både min och Jons kanal (den hittar ni HÄR!), eftersom han lägger upp varje dag kan ni se lite mer av vad vi gör ni när vi är här ihop. Hoppas ni gillar det! PUSS och god natt hjärtan <3

//Here’s a short video from yesterday! I’m not used to filming yet, so I have to practice so I remember it. Think it’s really fun!! :-) Here you’ll see a bit of the walk I go for every morning when I say I go for a walk, after that we’re having coffee in Sphere that I always talk about and in the end we’re at the beach right outside the apartment. Maybe fun for you guys to get a better picture of how it all looks. Will film more and a bit longer next time, since Jon makes a vlog a day I should be able to remember it. ;-) Don’t forget to subscribe on both mine and Jon’s channel (you’ll find it HERE!), since he posts every day you can see a bit more of what we do during the days we’re here together. Hope you like it! HUGS and good night loves <3

37 reaktioner på “FOLLOW ME AROUND”

 • Johanna says:

  Åhhh vilken fin video! Blir ju så avis o inspirerad av ditt liv! Låter helt fantastisk! :)

 • Alicia says:

  Så härligt ni har det, Monaco är så underbart vackert!

 • Emelie says:

  Jättehärlig video!!!
  Var är skorna ifrån som du bär i videon? :D
  Kram

  • janni says:

   Hej fina! Jag har skrivit någonstans att de är från Jennie-Ellen, men dessa är från Henry Kole! Har liknande från Jennie Ellen så skrev fel haha! Kram!

 • Kristina says:

  I watched his videos in the morning and there are so funny :D. I love vlogs!!! U should talk more in videos:p. U seem like a great couple. Love the sweather u bought in zara . Doesnt look like it is for man. Btw do u speak swedish or english when u are with john. Lots of love <3

  • janni says:

   Thanks babe, I’m glad you like them! :-) I speak swedish when I’m with Jon, but we speak english for the vlogs. Xx

 • Andrea says:

  You should defo keep doing these vlogs! Even though you don’t seem to be feeling too comfortable in front of the camera yet. Just take it easy and cheer up! xx

 • Anna says:

  Så rolig video :D

 • Lisa says:

  Så härlig video! Ni är så otroligt fina, blir så glad av er haha! <3

 • Tyra says:

  Jeg stemmer for mange flere vlogs! Veldig morsomt å se film, man får et bedre inntrykk enn gjennom bare bilder! :D
  Ser ut som livet i Monaco ikke er så værst heller! Håper du vet hvor priviligert du er!
  Stå på og fortsett og vær like inspirerende, du er min favoritt blogger <3

 • Julia says:

  SÅ roligt! Gör gärna fler videoinlägg, älskart! :)

 • Sara says:

  Gillar verkligen att du börjat blanda in lite videos! Du gör det på ett schysst sätt! :)

 • Lisa says:

  What I really like about your vlogs is this playful and summerish feeling! I was wondering if you’ve tried this new vegan restaurant in Monaco opened by the tennis player Novak Djokovic? It’s called Eqvita and should have a wide variety of yummy vegan foods. Would love to see a review and perhaps a vlog about it! :)

  • janni says:

   Thanks babe, makes me happy! <3 I've seen it but I think it opens in June, super excited to go! Xx

 • Johanna says:

  Superkul som en blandning till de vanliga inläggen! Jag gillar inte när det blir för mycket videos eftersom jag läser bloggen av en anledning (hehe) så jag är lite old fashion med att jag vill ha just bildmaterialet men detta var superkul! Blir ju så bra när man kan hjälpas åt och ni pratar med varandra, att det liksom finns en snubbe bakom kameran och det inte bara är en “selfie-video”. Inte van säger du men om detta är grundnivån så kommer ribban hamna högt! :D Grymt! :D

 • Josefine says:

  Jättehärlig video! :) vart kommer den fina bikinin ifrån? Förresten, du verkar verkligen vara helt underbar!

  • janni says:

   Men tack fina, vad glad jag blir! :-) Bikinin är från Amore & Sorvete, men från förra året… Kram!

 • Fanny says:

  Åh va härligt. Supermys å se en videoblogg, du borde göra flera! <3

 • Polly says:

  Beautiful video!! And I love your accent :))

 • Lise says:

  Yesss more vlogs!!

 • Mari says:

  Kul att se! Gillar att du filmar :)

 • Emilie says:

  Love this! Du er så härlig, Janni:)

 • Georgina says:

  I love this video! So fun, you live in such a beautiful place!

  http://www.georginahart.co.uk

 • Mamma says:

  Sååå kul att se och höra er! Så länge sen nu <3 puss o kram och va rädda om er. <3

 • Angelique says:

  Jag tycker att det är jätteduktig på att göra videos! Jag gillar att de har en glad feeling, man blir på bra humör och inspirerad! :)

 • Christiane says:

  This is so cool! Would love to see more of this ahead. I was also wondering if you could do some sort of map of the morning route you take? Looks gorgeous and I’ll be going to Monaco soon – would love to check it out! x

  http://www.christianehalbesma.com

  • janni says:

   That I could try to do, it’s super easy though. There’s just one way to walk! :-) Xx

 • Anna says:

  Jättekul med video! :) Vilken modell av Chimis solglasögon har du i videon – supersnygga!

 • Hei Janni! Bloggen din gir meg så mye inspirasjon, og jeg elsker videoene du har begynt med. Fortsett med det! :-) Et lite spørsmål: Hvor finner du musikken som du legger på videoene dine? Synes det er så vanskelig å finne sanger som jeg kan legge på mine egne videoer (lovlig). Klem til deg :-)

  • janni says:

   Tack fina du, gör mig så otroligt glad att höra! <3 Jag har tagit musiken från youtube's egna "gratis-musik". Nu provar jag epidemic sound, man betalar en summa varje månad så har man massa musik att välja mellan. :-) Kram!

 • kim says:

  Janni! I absolutely love your vlogs lately. It is so nice to get a glimpse in how you live in monaco. I was wondering if you will once show us yours and johns apartment?
  I’m so curious about it hihi. Keep on the good track. Cheers, K :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.