FLOWY SKIRTS

janni-deler-flowy-skirtsJ1040706
janni-deler-flowy-skirtsJ1040658
janni-deler-flowy-skirtsJ1040662-Redigera copy
janni-deler-flowy-skirtsJ1040672
janni-deler-flowy-skirtsJ1040628-Redigera-2

Lindex scarf/ Nelly.com top/ Faithful the Brand skirt/ Phillip Lim bag/ Bershka shoes (old)

God morgon babes! Här kommer gårdagens look, den här kjolen är verkligen en favorit. Använder den ofta när jag inte vet vad jag ska ha på mig. :-) Vi åkte ju på utflykt igår som sagt och hamnade i Eze, vi gick upp till någon slags “borg” eller vad man ska kalla det och wow vad fint det var där. Hittade ett fik på instagram som jag ville till så där hamnade vi tillslut. Ibland är det så kul att inte ha en plan och bara ta dagen som den kommer, precis så var gårdagen. :-) Hade kunnat strosa runt där hela dagen men såklart kom det in moln precis när vi kom dit och eftersom vi var så högt upp började det blåsa och småregna. När vi väl gav upp så sprack det upp och blev blå himmel, haha! Vi bestämde att vi ska åka tillbaka dit snart, ligger bara ca 15 minuter bort med bil. Nu har jag telefonmöte och sen ska vi iväg och köpa lite skruvar och grejer så vi kan fixa det sista i lägenheten. PUSS <3

//Good morning babes! Here’s yesterday’s look, this skirt is really a favorite. Use it a lot when I don’t know what to wear. :-) As I mentioned yesterday we were going on a sightseeing-mission and ended up in Eze, we walked to some kind of “castle” or what to call it and wow it was beautiful. Found this little café on Instagram that I really wanted to see so we ended up there. Sometimes it’s fun to not have a plan and just go through the day as you feel like, and that’s how we spent yesterday. :-) Could walk around there for an entire day but of course some clouds came in just as we arrived and since we were so high up it started raining a bit and got windy. When we finally gave up the sky turned blue, haha! We decided to go back there soon, it’s just a 15 minute drive with car. Now I have a phone metting and after that we’re going to buy some screws so we can do the last things done in the apartment. HUGS <3

13 reaktioner på “FLOWY SKIRTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.