SWIRL

janni-deler-venus

Time to swirl! #moveslikenoother

Här dansar jag runt och är glad, haha! Jag älskar ju att dansa som ni säkert vet, jag dansade hela min uppväxt tills jag var 16 år och saknar det massor nu när jag är äldre. Att få använda kroppen till musiken och röra sig precis som man känner för gör ju en glad, jag tror det är därför jag har svårt att träna utan musik idag. Nu kör jag mest på mina intensiva cirkel-pass eller promenader, för mig är träning en väldigt viktig del i livet. Just nu gör jag ett samarbete med Gilette Venus som precis släppt en ny rakhyvel som heter Venus Swirl – därav min swirl ovan. ;-) Rakhyveln har en speciell flexikula vid rakhuvudet vilket gör att den kan följa kroppens kurvor och ger en närmare rakning. Nu måste ni joina tävlingen jag har på Instagram, posta en rörlig bild (typ boomerang eller video) och tagga #MovesLikeNoOther, #VenusSwirl och @jannid så kan ni vinna ett yogapass med mig och Lisa, som jag redan är peppad på för övrigt! Som andrapris vinner 10 personer en varsin Venus Swirl – perfekt nu inför sommaren. :-) Ni hittar mer info om reglerna HÄR! Åh det ska bli så kul att se vad ni hittar på, kör hårt babes! Puss och kram <3

//Here I’m dancing around happily, haha! I love to dance as you probably know, I danced my entire childhood until I was 16 years old and I miss it a lot now when I’m older. To use your body to the music and just move around the way you feel like just makes you happy, I think that’s why I can’t workout without music today. Now I mostly do my intense circuit workout or walks, training is super important to me in life. Right now I’m doing a collaboration with Gilette Venus that just released a new razor that’s called Venus Swirl – hence my swirl above. ;-) The razor has a special flexiball on top, it makes the razor follow the curves of the body and a closer shave. You have to join the competition I have on Instagram, post a moving image (like boomerang or video) and tag #MovesLikeNoOther, #VenusSwirl and @jannid and you can win a yoga session with me and Lisa, which I’m already excited for! For second price 10 people will win a Venus Swirl – perfect now before summer. :-) You’ll find more info about the rules HERE! So excited to see what you guys come up with, good luck babes! Kisses and hugs <3

In collaboration with Gillette Venus.

18 reaktioner på “SWIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.