PLAGE MALA

janni-deler-plage-malaDSC_5891
janni-deler-plage-malaDSC_6003
janni-deler-plage-malaDSC_5896 copy
janni-deler-plage-malaDSC_5893

Plage Mala – a small little beach with amazing water!

God morgon babes! Hoppas ni mår strålande. :-) Jag startade dagen med en promenad, i vanlig ordning… Älskar att gå och lyssna på musik/pod och starta dagen på bästa sätt. Igår åkte vi som sagt till Plage Mala som ligger ca 15 minuter med bil från oss. Det ligger i Cap D’ail och är väldigt litet, men oj så fint… Kan tänka mig att det är smockfullt där på sommaren, eftersom det var måndag igår så var det ganska lugnt för oss. :-) Drack smoothies och solade några timmar, jag kände bara på vattnet men badade faktiskt inte. Brukar inte vara en badkruka men har svårare att gå i vattnet jämfört med att hoppa i, tycker det är lättare att hoppa haha! Nu ska jag jobba undan lite sen får vi se om vi åker med en kompis båt till St Tropez, det har varit ganska blåsigt senaste dagarna men nu ser vattnet lugnare ut så jag håller tummarna. PUSS på er, ha en underbar dag <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great. :-) I started my day with a walk, as usual… Love to walk and listen to music/podcasts and start the day in the best way possible. Yesterday we went to Plage Mala as I mentioned, it’s a 15 minute drive from us. It’s located in Cap D’ail and very small, but oh so beautiful… Think it’s pretty crowded during summer, since we went there on a monday it was pretty chill. :-) Had smoothies and tanned for a few hours, I just dipped my toes in the water but actually never went in. Usually I go in the water all the time but it’s harder when I have to walk in and can’t jump, it’s so much easier to jump haha! Time to get some work done and then we’ll see if we go to St Tropez with a friends boat, it’s been pretty windy the last few days but the water looks calmer now so fingers crossed. HUGS babes, have an amazing day <3

18 reaktioner på “PLAGE MALA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.