NUDE TONES

janni-deler-nude-tonesDSC_6232
janni-deler-nude-tonesDSC_6248
janni-deler-nude-tonesDSC_6245

Hat and glasses from Spain/ H&M top/ Storets skirt/ Ragdoll LA beach bag

God morgon babes! Hur mår ni? Vi fortsätter på vårt “upptäcka ställen runt Monaco” mission, igår åkte vi ut med våra vänners båt. Istället för att åka till St Tropez åkte vi till en liten restaurang som låg på en strand vid Eze-sur-mer. Drömställe, ser ni färgerna? Det var färgtemat för hela restaurangen. :-) Vi åt en god lunch precis vid vattnet, hett tips om ni är i krokarna i sommar. Tydligen så kör dom dagsfest på lördagar om man är sugen på det, man bör dock boka bord i förväg. ;-) Jag körde på nude-färgat all the way, förutom väskan då. Den här beach-väskan är grym, den är så stor så allt får plats haha! Hoppas ni får en härlig dag, puss <3

//Good morning babes! How are you? We’re continuing on out “explore places around Monaco” mission, yesterday we went out with our friends boat. Instead of going to St Tropez we went to this small restaurant located on a beach in Eze-sur-mer. Dreamy place, can you see the colors? That was the color theme of the entire restaurant. :-) We had a nice lunch right by the water, great tip if you’re around this summer. Apparently they’re having day parties every saturday if you’re in the mood, you should book a table in advance though. ;-) I went for nude colors all the way, except the bag. This beach bag is the best, it’s so big so I can fit everything in it haha! Have a great day, hugs <3

28 reaktioner på “NUDE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.