Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:45 | May 25, 2016

NUDE TONES

janni-deler-nude-tonesDSC_6232 janni-deler-nude-tonesDSC_6248 janni-deler-nude-tonesDSC_6245

Hat and glasses from Spain/ H&M top/ Storets skirt/ Ragdoll LA beach bag

God morgon babes! Hur mår ni? Vi fortsätter på vårt “upptäcka ställen runt Monaco” mission, igår åkte vi ut med våra vänners båt. Istället för att åka till St Tropez åkte vi till en liten restaurang som låg på en strand vid Eze-sur-mer. Drömställe, ser ni färgerna? Det var färgtemat för hela restaurangen. :-) Vi åt en god lunch precis vid vattnet, hett tips om ni är i krokarna i sommar. Tydligen så kör dom dagsfest på lördagar om man är sugen på det, man bör dock boka bord i förväg. ;-) Jag körde på nude-färgat all the way, förutom väskan då. Den här beach-väskan är grym, den är så stor så allt får plats haha! Hoppas ni får en härlig dag, puss <3

//Good morning babes! How are you? We’re continuing on out “explore places around Monaco” mission, yesterday we went out with our friends boat. Instead of going to St Tropez we went to this small restaurant located on a beach in Eze-sur-mer. Dreamy place, can you see the colors? That was the color theme of the entire restaurant. :-) We had a nice lunch right by the water, great tip if you’re around this summer. Apparently they’re having day parties every saturday if you’re in the mood, you should book a table in advance though. ;-) I went for nude colors all the way, except the bag. This beach bag is the best, it’s so big so I can fit everything in it haha! Have a great day, hugs <3


27 kommentarer28 kommentarer om “NUDE TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så söt restaurang ??

  Reply
 • Such a nice place!!

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • nice place!!!

  http://patricialopman.blogspot.com.es/

  Reply
 • Haha, nu går du i “mina fotspår” vill jag säga. Anjuna och även Papaya beach är så mysiga.

  Reply
 • Så mysiga spots! :D Kram!

  Reply
 • Such a pretty look!
  xx
  http://www.thefashionplaybook.de

  Reply
 • Thanks babe! <3

  Reply
 • Love your sunnies!!!

  xo Vanessa | http://www.thetrendique.com

  Reply
 • Amazing pictures ?

  http://erikalindgren.com

  Reply
 • Hej Janni! Kikar in här varje dag och har gjort ett bra tag nu. Måste bara berömma dig för vilket fantastiskt arbete du gör med bloggen. Du sticker ut ur mängden bloggerskor som finns nu för tiden. Du uppdaterar alltid, levererar sjuka bilder/videos gång på gång osv! De sakerna som mest imponerar är att du inte bara gör sponsrade inlägg, i alla fall inte som är obvious utan det känns mer ärligt och du! Sen ska du ha eloge för att du promotar en hälsosam livsstil där det är tillåtet att unna sig också, och att träna är bra men inte utan att ÄTA. Keep it up!!!! Kram

  Reply
 • Hej och TACK för fina ord! <3 Gör mig så otroligt glad, när man lägger ner så mycket tid är det väldigt kul att höra att det är uppskattat. Största kramen till dig!!! <3

  Reply
 • duktigt av er ändå att utforska och åka runt lite, så himeeela lätt att fastna i samma krokar och vanor ju :)

  Reply
 • I know, därför jobbar vi på det nu… ;-) Kram!

  Reply
 • This outfit is amazing and you look so pretty!! Natural colors and your tan are the perfect match:)
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Thanks babe! <3

  Reply
 • That skirt is so cute! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej janni! Älskar din blogg på grund av att du reser så mycket! Så avundsjuk! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg men sommarsemester tips? Olika prisklasser, guldkorn på de olika ställena, vilket sällskap man borde ha på just det stället osv? :) skulle vara jätte kul och hjälpsamt

  Reply
 • Hej fina och tack! <3 Oj, svårt... Jag brukar spendera hela sommaren i Marbella, mitt favvoställe på sommaren. :-) Dit kan du åka med alla du kan tänka dig, familj, pojkvän, tjejkompisar. Stor kram! <3

  Reply
 • Wow! You live an amazing life! I am sure you work very hard to be able to enjoy yourself like this. Of course it is more entertaining and inspiring to see the play stuff, but it would also be interesting to see what you do to be able to live the high life! I.e… What does a day at the office look like?

  Reply
 • Hi! A day in the office looks so differently, my office is where my computer is so I always work 3-4 hours every morning and then 3-4 hours every night (emails, planning collabs, editing, making posts). During the day I shoot/come up with content to my channels so I would say 8-9 hours a day is for work, even though it is on a boat/beach sometimes. Of course all days are different, photoshoots, travels etc but at least you get an idea. :-) Xx

  Reply
 • woooow! love the colors <3

  gabella.devote.se

  Reply
 • Du är så fin :)

  Reply
 • Men tack söta! <3

  Reply
 • Så himla himla fin!!<3

  Reply
 • Men tack fina du!! <3

  Reply
 • Men gud vilken fin kjol! Var det länge sedan du köpte den eller var det nyligen?<3
  Och tack för att du varje dag uppdaterar och håller igång bloggen på ett inspirerande sätt, du är grym!<3

  Reply
 • Den är ganska ny, men hittade den inte på hemsidan så kanske slut… :-( Men tack fina du, gör mig otroligt glad att höra! Stor kram <3

  Reply