LOVE BROWS

janni-deler-brows-lorealDSC_5582 copy
janni-deler-brow-sculpt-lorealDSC_5870
janni-deler-brow-sculpt-lorealDSC_5866 copy
Made two tutorials for L’Óréal and their new eyebrow products – check it out!

Ögonbryn kan göra så otroligt stor skillnad, jag kommer ihåg för inte så länge sedan när jag inte fyllde i mina alls. Nu är det ögonbrynen jag börjar med när jag sminkar mig, känner mig inte “klar” utan mina ifyllda bryn. Just nu gör jag ett samarbete med L’Óréal som har en kampanj som heter “We Love Brows” där jag skrivit två tutorials med två av deras produkter. :-) HÄR kan ni se hur jag använder deras nya produkt Brow Artist Sculpt, jag gillar den massor! Min favoritprodukt är och kommer nog alltid vara en penna till brynen, HÄR hittar ni min tutorial när jag provar deras Brow Artist Designer Pen. Det var väldigt kul att prova två olika, jag har ju inte varit så intresserad av smink förut men jag gillar det mer och mer. :-) Kommer nog alltid köra på en ganska naturlig look då jag trivs bäst i det, ni är många som frågat om sminkvideos också så det kommer framöver! Hoppas ni gillar det. Nu blir det filmmys, PUSS! <3

//Eyebrows makes such a big difference, I remember not too long ago when I never used products for my brows. Now I always start with the brows when I do my make up, never feel “done” without them colored. Right now I’m doing a collab with L’Óréal that has a campaign called “We Love Brows” where I wrote two tutorials with two of their products. :-) HERE you can see how I use their new product Brow Artist Sculpt, I like it a lot! My favorite product will probably always be the eyebrow pen, HERE you’ll find the tutorial when I try their Brow Artist Designer Pen. It was so fun to try two different ones, I haven’t been too interested in make up before but I’m starting to like it more and more. :-) Will probably always go for a pretty natural look since I feel most comfortable like that, many of you have asked for make up videos so I’ll do that later on! Hope you like it. Now it’s time for movie night, HUGS! <3

In Collaboration with L’Óreal.

4 reaktioner på “LOVE BROWS”

 • Melanie says:

  I think l’oreal has some great brow products so I am excited to see if these ones work just as well. My favorite from them is the brow stylist plumper, it really is amazing and my go to if I have no time to do makeup but need SOMETHING. I just give it a quick brush through my brows.

  • janni says:

   I love that product too, sometimes I use it after the pen to have them stay in place! ;-) Xx

 • malin says:

  åh vart är den vita klänningen ifrån på första bilden? så fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.