RANDOMS LATELY

janni-deler-monaco-randomsDSC_6376-Redigera
janni-deler-monaco-randomsDSC_5709
janni-deler-monaco-randomsDSC_6300 copy
janni-deler-monaco-randomsJ1040613
janni-deler-monaco-randomsDSC_6223
janni-deler-monaco-randomsDSC_6317 copy
janni-deler-monaco-randomsDSC_6373

Some randoms from the past few days – in Monaco and Eze.

Hej babes! Hoppas ni mår strålande. :-) Samlade ihop lite bilder från de senaste dagarna, vi har nog aldrig gjort så mycket här runtom som vi gjort de senaste dagarna. Finns så många ställen att se och mycket att göra! Idag åkte vi dock tillbaka till Eze (fortet/slottet jag pratade om förut) för att äta lunch på Chèvre D’or. Utsikten är magsikt där uppe och vi fick fint väder idag, väldigt härligt ställe men ganska pricy. Kan vara värt det däremot då utsikten är sjukt vacker och det är mysigt att gå runt där uppe. :-) Efter lunchen åkte jag med Allegra hem och hängde hos henne, hon bor uppe vid slottet här i Monaco och solen var påväg ner när jag gick hemåt. Älskar Monaco mer och mer nu när jag är här, finns så fina platser. Nu börjar hetsen här, i helgen är det F1-race så det kommer vara fullt med folk. Båtarna börjar komma hit och vägarna blir avspärrade, jag är peppad iallafall då det ska bli kul att uppleva hela helgen här. Nu – Game of thrones! PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! Hope you’re feeling great. :-) Collected some pictures from the last few days, don’t think we’ve ever done as much around here as we’ve done the last few days. There’s so many places to see and so much to do! Today we went back to Eze though (the fort/castle I talked about before) to have lunch at Chèvre D’or. The view is just magical up there and today we got nice weather, a very nice place but a bit pricy. Could be worth it though since it’s so beautiful and very cozy to walk around up there. :-) After lunch I went home with Allegra and hung out at her place, she lives by the palace here in Monaco and the sun was about to set when I walked home. I love Monaco more and more now when I’m here, there’s so many beautiful spots around. Now the hectic days are coming, this weekend it’s the F1 races so there will be packed with people. The boats are starting to come and the roads are getting closed, I’m super excited anyway since it will be fun to experience the entire weekend here. Now – Game of thrones! Hugs, have a great night <3

22 reaktioner på “RANDOMS LATELY”

 • G says:

  I vissa av Jons videos upplevs du vara lite irriterad, vilket jag kan förstå när allt ska filmas och man inte får någon egen tid med sin pojkvän. Att Marcus är med och filmar Jons videos var det ett gemensamt beslut eller något han bestämde och som du fick anpassa sig efter? Får ni till någon egentid trots att Marcus är med överallt?

  • janni says:

   Haha, åh nej det vill jag inte framställas som! Känner mig inte irriterad iallafall, så hoppas inte jag framstår som det. :-) Jag visste att Jon skulle börja med videobloggar men ingen av oss trodde nog att det skulle bli varje dag, så det blev mest så och inget vi pratat igenom. Jag är väldigt enkel däremot, så mig gör det inget och Marcus är asskön att ha med. :-) Vi får egen tid också, och Marcus kommer inte alltid vara med. Kram!

 • Åh det står på min bucketlist att uppleva F1 i Monaco!! Ha så kul och fota mycket så vi också får se ;)

 • Iva says:

  Awesome pictures, i agree Chevre d’or is pricy but for special occasions though! Hope you have a great night,
  Hugs, Iva :-)

 • The Hoodor moment is too sad :( Enjoy, Monaco looks beautiful!

  The Row opens a House of Luxury in NYC || Discover in my latest post the retail dream from Mary Kate and Ashley Olsen.
  http://www.mgluxurymarket.com/

  Bests!!

 • Kristina says:

  Janni, when are you going to answer the questions what we asked you in post but they made video only in swedish? :( Oh i cant w8 to see the answers of my questions :/

 • Ååh vilka underbara bilder, så härliga!!

 • L&A says:

  Been to Monaco a few week ago, such an amazing city!
  Enjoy your time there!
  xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Sofia says:

  Hej janni! Underbar blogg med massa fina bilder:) min kille och jag åker till Nice på lördag och har tänkt att till Monaco under veckan. Rekomenderar du att göra det på söndagen när det är F1 trots att vi inte har några biljetter (de är slutsålda)? Eller är det svårt att uppleva staden när stora delar av stan är avspärrade?

  /Sofia

  • janni says:

   Hej fina! Åh vad härligt, hoppas ni kommer ha det magsikt!! Mitt tips är nog att vänta tills efter om du inte är jätteintresserad av just F1… Det kommer vara kaos om ni ska hit med bil/avstängda vägar även när man går osv. Ni kan åka bakvägen och komma in vid Meridien, men vill ni uppleva Monaco hade jag åkt hit efter helgen. :-) Kram!

   • Sofia says:

    Det ska bli så himla härligt:) tack för ditt tips, då kör vi Monaco i början på nästa vecka! Ha en härlig helg!
    Kram:)

 • Felicia says:

  Åh, blir alltid lika inspirerad av dina bilder, du tar så otroligt fina!!

 • LM says:

  Hoppas GP-helgen blir grym.
  Tips uppe på klippan (gamla stan) är att gå på västra sidan (alltså andra sidan från hamnen sett), riktigt fin utsikt!
  Sen finns ett trevligt pizzaställe inne i gamla stan, bakom Katedralen (som också är väldigt fin), finns en stor uteservering.
  Ser turistigt ut, men är bra och billigt. :)

 • Stefanie says:

  Janni, where did you get your sandals from? The ones that just have one stripe up front, they are pretty much perfect! Thanks and Hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.