DETAIL RED

janni-deler-detail-redDSC_6327
janni-deler-detail-redDSC_6370 copy
janni-deler-detail-redDSC_6351
janni-deler-detail-redDSC_6339
janni-deler-detail-redDSC_6355

Scarf here!/ Dress from Spain (similar here!) -adlinks/ Chanel bag/ Josefinas Portugal sneakers (here!)

God morgon babes! Då var F1-helgen igång, bilarna har börjat låta utanför och jag gissar att det är svårt att knata runt här idag. Det får nog bli stranden en sväng och ikväll har jag middagsplaner med ett gäng tjejer och sen får vi se. Det är ett gäng som ska ut och festa ikväll så får se om jag joinar, festar ju aldrig längre? Haha! Kommer vara fest här hela helgen så någon dag/kväll vill jag ut. :-) Anyway, här är gårdagens look. Har sett de här skorna flera gånger och visste inte riktigt vad jag tyckte, men efter ett tag insåg jag att jag älskar dom haha! Allt med fluff, glitter och färg är jag ju svag för så det fick bli ett par. Hur söta? Matchade min väska väldigt bra också. :-) Hoppas ni får en fin torsdag så hörs vi senare, puss och kram <3

//Good morning babes! And the F1-weekend is on, the cars are staring to sound outside and I guess it’ll be hard to walk around here today. Think we want to go to the beach for a while and tonight I have dinner plans with a group of girls and then we’ll see. Some of them are heading out partying tonight so I’ll see if I join, I never party anymore? Haha! Will be parties here all weekend so one day/night I want to go out at least. :-) Anyway, here’s yesterdays look. I’ve seen these shoes several times and didn’t really know what I thought about them, but after a while I realized that I love em haha! Everything with fluff, sparkles and colors are my weak spots so I had to get a pair. How cute? Matched my bag pretty well too. :-) Hope you will have a great thursday and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

18 reaktioner på “DETAIL RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.