LACE

janni-deler-lace-set-houseofcbDSC_6394 copy
janni-deler-lace-set-houseofcbDSC_6445 copy
janni-deler-lace-set-houseofcbDSC_6449 copy
janni-deler-lace-set-houseofcbDSC_6436 copy
janni-deler-lace-set-houseofcbDSC_6451 copy

House of CB set/ Chanel bag/ Giuseppe Zanotti shoes

Hej babes! Hur mår ni idag? Jag mår bra, lite trött efter igår bara. Kom hem ganska sent men hade sjukt kul! :-) Vi började med middag hos Allegra och efter det gick vi till Jimmyz, en av Monacos mest “kända” nattklubbar. Jag hade aldrig varit där innan så det var på tiden, som sagt så går jag ju aldrig ut längre. ;-) Såhär såg jag ut igår, körde på lace hela vägen. Jag har insett att jag gillar matchande set mer än klänningar, jag gillar ju klänningar men använder set mycket oftare. Idag har vi inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra, en killkompis är här med sin båt så vi funderar på att åka ut dit och hänga. Vad ska ni hitta på idag? PUSS <3

//Hey babes! How are you today? I feel good, a bit tired from last night. Got back home pretty late but had so much fun! :-) We started with dinner at Allegra’s and after that we went to Jimmyz, one of Monaco’s most “famous” nightclubs. I’d never been there so it was about time, as I said I never go out anymore. ;-) This was my look, went for lace all the way. I’ve realized I like matching sets much more than dresses, I like dresses but I use sets a lot more often. Today we’re not really sure about what to do, a friend is here with his boat so we’re thinking about heading out there to hang out. What are you guys doing today? HUGS <3

17 reaktioner på “LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.