BARE LEGS

janni-deler-venus-swirlDSC_5958

Happy dancer! Don’t forget the competition where you can win a workout with me! <3

Såhär glad är jag över att vara här i Monaco, haha! Har varit fantastiskt väder så jag är redan helt inställd på sommar. :-) Speaking of sommar så vill jag påminna er om tävlingen jag har med Venus och deras nya rakhyvel Venus Swirl. Har provat den nu ett tag och den är väldigt skön och enkel att använda. Jag är redo för sommar och mina ben är redo, haha! ;-) Tävlingen hittar ni på Instagram, har kollat på några av era bidrag och jag älskar det! Tävlingsvillkoren hittar ni här! Glöm inte att ni måste ha en öppen profil bara så jag kan se. Jag ser fram emot träningspasset med någon av er så sjukt mycket redan. Nu vi ut till båten och hänga, sola och kanske bada lite. Puss hjärtan! <3

//This is how happy I am to be here in Monaco, haha! It’s been amazing weather here so I’m already in summer mood. :-) Speaking of summer I want to remind you of the competition I have with Venus and their new razor Venus Swirl. I’ve tried it now for a while and it’s easy to use and easy to handle. I’m ready for summer and my legs are ready, haha! ;-) You’ll find the competition on Instagram, I’ve seen some of your posts and I love it! You’ll find all the rules to enter here! Don’t forget to have an open profile so I can see it. I look forward to the workout so much already. Time to head out to the boat and hang out, tan and maybe go for a swim. Hugs loves! <3

In collaboration with Gillette Venus.

2 reaktioner på “BARE LEGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.