SUMMER DRESS

janni-deler-summer-dressDSC_6536-Redigera-2
janni-deler-summer-dressDSC_6513
janni-deler-summer-dressDSC_6579
janni-deler-summer-dressDSC_6493
janni-deler-summer-dressDSC_6568-Redigera
janni-deler-summer-dressDSC_6587-Redigera

RayBan glasses (here!)/ Storets dress (here!)/ Bag (similar here!) and shoes (similar here!) from Spain  – contains adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår prima, skönt att få sova en hel natt och vakna pigg och fräsch. :-) Var lite sliten igår, är inte van att vara ute och festa till 03.30 på morgonen… Haha! Såhär såg jag ut igår, en väldigt somrig klänning. Även den tvådelad så det nästan ser ut som ett set, men det är en klänning. Idag är planen att åka till Red Bull-stationen och kolla på racet. Det är kval idag så det ska bli spännande att se! Måste ju erkänna att jag inte är jätteintresserad av Formel 1, men det ska bli kul att se. Vi har en killkompis som kör (Max Verstappen) så jag vet vem jag hejar på iallafall! :-) Hörs senare under dagen, puss och kram <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, was nice to get a full nights sleep and wake up energised and fresh. :-) Was pretty tired yesterday, not used to be out partying until 03.30 in the morning… Haha! This was my look yesterday, a very summery dress. This one is also split in two so it almost looks like a set, but it’s a dress. Today the plan is to go to the Red Bull-station to watch the race. Today there’s qualifications so it’ll be interesting! Have to admit that I’m not super interested in formula 1, but it will be fun to see. We have a friend that races (Max Verstappen) so at least I know who I’m cheering for! :-) Talk later today, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “SUMMER DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.