Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:50 | May 28, 2016

SUMMER DRESS

janni-deler-summer-dressDSC_6536-Redigera-2 janni-deler-summer-dressDSC_6513 janni-deler-summer-dressDSC_6579 janni-deler-summer-dressDSC_6493 janni-deler-summer-dressDSC_6568-Redigera janni-deler-summer-dressDSC_6587-Redigera

RayBan glasses (here!)/ Storets dress (here!)/ Bag (similar here!) and shoes (similar here!) from Spain  – contains adlinks

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår prima, skönt att få sova en hel natt och vakna pigg och fräsch. :-) Var lite sliten igår, är inte van att vara ute och festa till 03.30 på morgonen… Haha! Såhär såg jag ut igår, en väldigt somrig klänning. Även den tvådelad så det nästan ser ut som ett set, men det är en klänning. Idag är planen att åka till Red Bull-stationen och kolla på racet. Det är kval idag så det ska bli spännande att se! Måste ju erkänna att jag inte är jätteintresserad av Formel 1, men det ska bli kul att se. Vi har en killkompis som kör (Max Verstappen) så jag vet vem jag hejar på iallafall! :-) Hörs senare under dagen, puss och kram <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, was nice to get a full nights sleep and wake up energised and fresh. :-) Was pretty tired yesterday, not used to be out partying until 03.30 in the morning… Haha! This was my look yesterday, a very summery dress. This one is also split in two so it almost looks like a set, but it’s a dress. Today the plan is to go to the Red Bull-station to watch the race. Today there’s qualifications so it’ll be interesting! Have to admit that I’m not super interested in formula 1, but it will be fun to see. We have a friend that races (Max Verstappen) so at least I know who I’m cheering for! :-) Talk later today, kisses and hugs <3


11 kommentarer12 kommentarer om “SUMMER DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Janni :)

  Jo jag undrar bara om du skulle kunna göra ett inlägg eller typ höra av dig till mig med tips på sol-resmål till mig och pojkvännen. Du verkar ju rest så himla mycket och sett så vackra platser! :) Grejen är att vi har verkligen ingen aning om vart vi skulle vilja men förra året var vi på Kreta. Vill helst inte åka för långt, tänkte vara borta i 1 vecka i slutet augusti början september..

  Så snälla fina du, alla tips mottages varmt!

  Tusen tack på förhand och förlåt för världens luddigaste kommentar :(

  Stor kram, din blogg är bäst!!

  Reply
 • Hej fina du! <3 Jag skulle rekommendera Marbella! :-) Världens bästa ställe! Kram <3

  Reply
 • <3 <3 <3 <3

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • Cutie! :)
  I’ve been watching Jon’s daily vlogs and I have to say that you both are so nice, down to earth and I adore the positivity you guys have :) Amazing couple!
  Have fun today!
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Really funny to hear you know Max Verstappen, he’s also Dutch, great to know such a young racer haha! Have fun!

  Reply
 • He’s the best! :-)

  Reply
 • wow!!! Love it!!! :)

  http://patricialopman.blogspot.com.es/

  Reply
 • Ahhh great to hear you can join the redbull station. I feel a bit jealous now. I am such a big formula1 fan. Would love to see the race up there too. Enjoy every single minute of it. Max is such a nice guy. I met him last year at the austrian grand prix.
  Hope you had a fantastic day :)
  xx julie

  Reply
 • You should watch it, such a cool experience! :-) Have a great day!

  Reply
 • I really like this dress! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Jättefin <3

  Reply