MONACO GP

janni-deler-gp-monacoDSC_6595
janni-deler-gp-monacoDSC_6602
janni-deler-gp-monacoDSC_6591
janni-deler-gp-monacoDSC_6655
janni-deler-gp-monacoDSC_6662
janni-deler-gp-monacoDSC_6672
janni-deler-gp-monacoDSC_6668

Snaps from today’s F1-race!

Hej babes! Vilken heldag det blev, trodde vi skulle åka hem efter kvalet men det blev fest på Sunset. Det är en klubb som kör dagsfester den här helgen, så vi åkte dit och hängde efter vi sett kvalet på Red Bull-stationen. Max som vi hejar på krockade tyvärr så det var tråkigt… :-( Men – jag hejar på honom imorgon ändå. Jag är säker på att han kan köra om alla imorgon! ;-) Vädret var strålande och vi hade en grym dag, hängde med massa vänner på Sunset och kom precis hem och lagar middag. Imorgon är det finalen så vi vill vara fräscha tills dess. Nu står ett avsnitt Gossip Girl och sömn på schemat, så vi hörs imorgon. Puss och kram <3

//Hey babes! What a long day this ended up to be, I thought we were going home after qualifications but we ended up at a party at Sunset. It’s a club here that has day parties this weekend, so we went there and hung out after we watched the qualifications at the Red Bull-lounge. Max that we cheer for crashed unfortunately so that was sad… :-( But – I still believe in him for tomorrow. I’m sure he will pass the other guys! ;-) The weather was amazing and we had a great day, hung out with lots of friends at Sunset and just got back making dinner. Tomorrow it’s time for the finals so we want to be fresh and ready for that. Now we have an episode of Gossip Girl and sleep on the schedule, so I’ll talk to you tomorrow. Kisses and hugs <3

6 reaktioner på “MONACO GP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.