GP DAY ONE LOOK

janni-deler-gp-lookDSC_6610
janni-deler-gp-lookDSC_6631
janni-deler-gp-lookDSC_6634 copy
janni-deler-gp-lookDSC_6650

RayBan glasses/ Lindex “jacket”/ Storets top/ Levis shorts/ Céline bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Idag är det dags för dag två och det riktiga RACET! :-) Ska bli sjukt spännande att se då det regnar idag, så det kommer nog bli ett annorlunda race om man jämför med igår. Vi hade strålande sol och varmt så jag svettades i kläderna ovan… Idag på min morgonpromenad regnade det och var ganska kallt, kontraster. Vi har ju inte haft regn här senaste veckorna och såklart ska det regna idag, haha! Vi ska åka till Red Bull loungen igen, där ser man allt på en tv-skärm istället för på banan. Vi tar en båt här utanför för att komma till hamnen, det är enda sättet att komma runt Monaco den här helgen. Man tar en taxibåt istället för en vanlig taxi, ganska mysigt. :-) Dags för en dusch och prep för racet, hörs senare! PUSS <3

//Good morning babes! Today it’s time for day two and the RACE! :-) Will be so interesting to see since it’s raining today, so I’m guessing there will be a different race compared to yesterday. We had sun and it was super warm so I was sweating in the clothes above… Today when I went for my morning walk it was raining and it was pretty cold, contrasts. We haven’t had rain here in the last few weeks and of course it’s raining today, haha! We’re heading to the Red Bull lounge again, over there you see the race on the screens instead of on the track. We’re taking a boat to get to the port, the only way to get around Monaco this weekend. You take a taxi boat instead of a normal taxi, pretty cozy. :-) Time for a shower and prep for the race, talk later! HUGS <3

12 reaktioner på “GP DAY ONE LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.